Konya'da AKP İlçe Başkanı ve AKP'li İlçe Belediye Başkanı, İYİ Partili Müşahidi Hastanelik Etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde oy sayımından sonra evine gitmek üzereyken İYİ Partili sandık müşahidi Metin Şahin'i, aralarında AKP'li Yalıhüyük İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer ve AKP Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin'in bulunduğu 10 kişilik grup darp etti.

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde sandık müşahidi olarak görev alan İYİ Partili Metin Şahin, oyların sayım işlemleri tamamlandıktan sonra evine gitmek üzereyken aralarında AKP’li Yalıhüyük İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer ve AKP Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin’in bulunduğu 10 kişilik grup tarafından saldırıya uğradı.

Yüzünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar oluşan Metin Şahin, saldırının ardından darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Metin Şahin olayı şöyle anlattı:

“Oy kullanılan okulda müşahit olarak görev yapıyordum. Sayım esnasında AKP Belediye Başkanı Hasan Koçer,  bana iki kere saldırmaya çalıştı. Sayım yapıldıktan sonra ilçe çarşısındaki bir kahvehanede oturup çay içtim.

Daha sonra eve gitmek üzere arabama bindim. Belediye Başkanı Hasan Koçer, AKP  İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve damadı Ahmet Kıyak yalnız olduğumu öğrenmiş.

Arabama bindiğim sırada beraberinde geldikleri 7-8 kişiyle birlikte küfür ederek beni arabanın içinde darp etmeye başladılar.

Gözümde, vücudumunum çeşitli yerlerinde darp oluştuğu için hastaneye gittim ve rapor aldım. Saldırganların hepsi hakkında şikayetçi oldum.”

BELEDİYEYİ AKRABALARIYLA DOLDURMUŞTU

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den Konya'nın Yalıhüyük Belediye Başkanlığını kazanan Hasan Koçer, belediyeyi kızının ve oğlunun yanı sıra akrabalarıyla doldurmasıyla gündeme gelmişti. Yakınlarını işe alan Hasan Koçer, kendisini “Burada herkes birbiriyle akraba” sözleriyle savunmuştu.

konya yalıhüyük akp akp ilçe başkanı akp ilçe belediye başkanı 28 mayıs darp darp edildi cumhurbaşkanı seçimi saldırı darp raporu