Konya'da Saldırıya Uğrayan Selin Ciğerci: Emniyetin Tam Ve Zamanında Müdahalesiyle Kurtuldum

TAKİP ET

Konya'da linç girişimine uğrayan Selin Ciğerci, yaşadığı olayları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, "Konya Emniyet Müdürlüğü'nün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum." dedi.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi işletmecisi trans kadın Selin Ciğerci, Konya'da yeni açılacak olan bayilik verdiği güzellik merkezi şubesinin açılışına katılmak üzere şehre gitti. Ancak, merkezin önünde toplanan bir grup tarafından "defol, seni burada istemiyoruz" sloganları eşliğinde protesto edildi.

Fenomen Trans Kadın Selin Ciğerci'ye Konya'da Linç Girişimi

Güzellik merkezi açılışı için geldiği Konya'da yaşanan protesto olaylarına ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Ciğerci, olayların Konya Emniyet Müdürlüğü'nün tam ve zamanında müdahalesi sayesinde sonlandırıldığını ifade etti.

Protesto eden grubun "Konya'dan defol" ve "Allah-u Ekber" şeklinde sloganlar attığı, güvenlik güçlerinin Ciğerci'yi merkezden çıkardığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, Ciğerci'ye destek mesajları yağdı.

        Bu gönderiyi Instagram'da gör                      

Selin Cigerci (@selincigerci)'in paylaştığı bir gönderi

Selin Ciğerci, yaşadığı olayları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, Konya'daki güzellik merkezi açılışı sırasında yaşadığı protesto olaylarına ilişkin detayları aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. O anlardan aklımda kalan tek şey yanımdakileri koruyabilmek için çırpındığım. Teşekkürü borç bildiğim Konya Emniyet Müdürlüğü'nün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum. İkisi de “gel bizimle yaşa biz seni her şeyden koruruz” diye yalvarıyorlardı. Annemin baygınlık geçirip babamın şeker komasına girmekten son anda kurtarılması da cabası. Duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum ve olayları anlatmaya çalışırken ağlamaktan konuşamıyorum hala. Olay anından beri beni arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana yalnız olmadığımı hatırlatan, sayısız aileye istihdam sağlamaktan başka amacım olmadığımı görüp yanımda duran, destek olan herkesten Allah bin kere razı olsun.. İnanıyorum ki sevgi ve hoşgörü dünyayı güzelleştirecek.."

Selin Ciğerci konya linç girişimi