Konyalı Esnaf: O Yüzük 40 Milyar Dolar mı?

TAKİP ET

Konya'da bir esnaf, Tayyip Erdoğan'a seslendi: "Bakanlar Kurulunu topluyorsun, 82 milyon senin ağzına bakıyor; 'Ey Kemal' diyorsun. Kemal mi yönetiyor ülkeyi?"

Yeniçağ'dan Berkay Bigeç'in aktardığına göre Konya’nın Ilgın ilçesinde bir vatandaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e feryat etti. 22 yıldır esnaf olduğununu söyleyen vatandaş, şöyle isyan etti:

O Yüzük 40 Milyar Dolar mı?

“Suriyeliler burada yaşasın diye mi kan döktük? Suriyelilere 40 milyar dolar para verdik. Benim bir yüzüğüm var diyordu (Tayyip Erdoğan), o yüzük 40 milyar dolar mı? Kimin parasını verdin? Şimdi bana PKK’lı, FETÖ’cü, DHKP-C'li, her şey diyecekler. Ben oyumu Recep Tayyip Erdoğan’a verdim ama şimdi derdimi size anlatıyorum."

Çiftçi ve Esnaf Açken Beşli Çeteye 400 Milyon Dolar!

"Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, size oyu halk verdi, artık halkı görmüyorsunuz. Halkı unuttunuz. Çiftçi aç, esnaf aç. Ziraat Bankası 5’li çeteye 400 milyon dolar veriyor. Utanmadan köprülerin, barajların kredisini 'biz verdik' diye reklam veriyorlar. Sen kredi verdiysen benim vergim nereye gitti? Merkez Bankası’ndaki 128 milyar dolar param nereye gitti?

Ey Kemal! Kemal mi Yönetiyor Ülkeyi?

"Eğer 'Cumhurbaşkanı olduğumda, bir tane Suriyeli bırakmayacağım' derseniz ve cumhurbaşkanı seçilemezseniz ben kafamı keserim. 2 sokak arkamız Şam oldu. 1071’de Alparslan, Suriyeliler için mi kanını döktü? 22 yıllık esnafım; yeter artık, bıktım. Bakanlar Kurulunu topluyorsun, 82 milyon senin ağzına bakıyor; 'Ey Kemal' diyorsun. Kemal mi yönetiyor ülkeyi?"

Rica Ediyorum Tayyip Erdoğan, Petrol Bulma!

"Neden 2023 hedef konuluyor, 19 yıldır ülkeyi sen yönetiyorsun. Niye milleti uyutuyorsun? Rica ediyorum Tayyip Erdoğan, petrol bulma. Gazı buldun 3 bin liralık faturam 6 bin lira oldu. Ben sana oy vermişim, bir sokağa çık. Bak, ben PKK’lı değilim; FETÖ’cü değilim, ben vatandaşım."

Konya esnaf Tayyip Erdoğan ERdoğan yüzük Meral Akşener İYİ Parti Berkay Bigeç Çiftçi Beşli Çete 128 Milyar dolar nerede Bay Kemal Ey Kemal Alparslan 1071 2023 Doğal gaz