Koordinatör Vali Osman Bilgin: Memurlar ve İşçiler Bir Aylık Maaşını Almasın, Ne Olacak?

TAKİP ET

Vali Bilgin, deprem bölgesinde görev yapan memur ve işçilere yönelik olarak, "Bir ay maaşlarını almamaları" çağrısında bulundu. Söz konusu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin, deprem bölgesindeki açıklamaları ile sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Vali Bilgin daha önce yaptığı bir açıklamada, durumun çok daha vahim olduğunu ve açıklanan rakamlardan en az 3-4, belki 5 kat daha kötü olduğunu söylemişti. Bu açıklamalarının ardından vali, bir skandala daha imza attı.

Vali Bilgin, deprem bölgesinde görev yapan memur ve işçilere yönelik olarak, "Bir ay maaşlarını almamaları" çağrısında bulundu. Söz konusu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, valinin bu çağrısının hukuka aykırı olduğunu belirtirken, bazıları da bu tür açıklamaların afet bölgesindeki memur ve işçileri daha da zor durumda bırakacağına dikkat çekti.

 

vali osman bilgin osman bilgin memurlar işçiler maaş deprem depremzede