Köpeği Vuran Şahıs Üzerine Bir de Sahibini Tehdit Etti

TAKİP ET

Antalya'da Fatma Karakuş'un beslediği köpeği vuran şahıs üzerine bir de Karakuş'u tehdit etti.

Antalya'da üniversite öğrencisi Fatma Karakuş'un beslediği 'Bambam' isimli köpeği tüfekle vuran şahıs Karakuş'u "Kes sesini yoksa köpeğe yaptığımın aynısını sana da yaparım" diyerek tehdit etti.

Geçen hafta sabah erken saatlerde evlerinin yakınlarında 2 el silah sesi ve ardından köpeğinin acı acı ulumasını duyan Fatma Karakuş, ailesine haber verip köpeğini aramaya çıktı. Bir süre sonra köpeğini ormanın kenarında bir su yolunun içerisinde arka bacaklarında vurulmuş halde yaralı olarak buldu. Olay yerine gelen jandarma ve veteriner ekipleri köpeğe müdahalede bulunarak veteriner kliniğine götürdü. Jandarma ekipleri köpeğe Karakuş ailesinin komşusu M.G.'nin tüfekle ateş ettiğini tespit etti. 

Veterinerin yaptığı incelemede köpeğin arka bacaklarında çok sayıda saçma bulunduğu belirlendi. Karakuş, ifadesinde "Annem keçilerle ilgilenirken, M.G.'nin köpeği yanına çağırdığını ve bilinçli bir şekilde köpeğe silah sıktığını, köpeğin de ormana kaçtığını söyledi. Ben de köpeği aramaya başladım ve derenin içerisinde saklanmış bir şekilde kanlar içinde buldum. Köpeği bulduğumda resmen acı çekiyordu, her tarafı kandı, ölecekti. Hemen veterinere ve jandarmaya haber verdik. Ben köpeğimin kanaması dursun diye bastırmak için bez alıp geldim. Kanaması olmasın diye başında bekliyordum. En azından veteriner gelinceye kadar ölmesin diye yardım ediyordum. Bir yarım saat kadar oldu, ben bekliyorum, tam o esnada kulağıma sessiz bir şekilde bir telefon konuşması geldi. Ondan sonra M.G., tam emin olmak için, öldüremediyse öldürmek, öldüyse ölüsünü kaybetmek için yanıma geldi. Telefonda 'ölmediyse öldüreyim, öldüyse ölüsünü kaybedeyim' gibi konuşmaya başladı. Ben o anda çok korktum. O sırada yaklaştı ve beni görünce irkildi, şaşırdı. Beni köpeğin başında beklemiyordu herhalde. Bana, 'kes sesini yoksa köpeğe yaptığımın aynısını sana da yaparım. Nasıl olsa dağda keçi güdüyorsun, tek başına geziyorsun' dedi. Ne olduğumu hatırlayamıyorum, köpeğin yanında kalmışım. Beni buradan hastaneye götürmüşler. Hastanede açtım gözümü" ifadelerini kullandı. 

 M.G. hakkında ise adli işlem başlatıldı.

köpek komşu vurdu tehdit etti kadın erkek pişkin arsız hayvan hakları tüfek saçma müdahale antalya