Köpektapar Ceyhun Güven, Başıboş Köpek Sorununa Dikkat Çeken Gazeteci Seçil Balık'ı Ölümle Tehdit Etti

TAKİP ET

Ceyhun Güven isimli köpektapar, başıboş köpek sorununa dikkat çeken gazeteciyi ölümle tehdit etti.

İsmi vatandaşa savurduğu tehdiler ile gündemden düşmeyen meşhur köpektapar Ceyhun Güven, bu sefer de başıboş köpek sorununa dikkat çeken gazeteci Seçil Balık'ı ölümle tehdit etti. Güven, daha önce oğlunu ısıran başıboş köpeği öldüren baba Orçun M.'yi ''Adaletin bittiği yerde anarşi başlar.'' diyerek tehdit etmişti.

Oğlunu Isıran Başıboş Köpeği Öldüren Baba Ceza Almamıştı: 'Köpek Lobisi', Babayı Tehdit Etti

'Bu Katillerin İlacı Budur'

Köpektapar Güven, başıboş köpek sorununa dikkat çeken Seçil Balık'ı, sosyal medya hesabından paylaştığı mermi fotoğrafı ile ölümle tedhit etti. Güven, paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

''Bu hayvan düşmanlarının, bu katillerin ilacı budur... Bunların topluma faydaları olamaz.. İslah edilemez, rehabilite edilemezler, ya kodesten çıkartmayacaklar ya da toprak altında çürüyecekler.. Çiçeğe, böceğe, hayvana, çocuğa dokunan insanların hayatla ilişkisi kesilmeli..''

Balık'ı ölüm ile tehdit eden köpektapar Güven, gelen tepkiler üzerine yaptığını paylaşımı silmek zorunda kaldı. 

'Gitsinler Vursunlar'

Güvenli Sokaklar Derneği sosyal medya hesabından köpektapar Güven'in, sosyal medyadaki bir canlı yayında, başıboş köpek sorununa karşı olan insanları hedef göstererek ''Hepsinin bizde adresleri var. Söyleyin gitsinler vursunlar.'' diyerek insanları azmettirdiği anları paylaştı. 

'Can Güvenliği Yok, Teslim Olsun'

Serdengeçti isimli sosyal medya hesabının ise paylaştığı başka bir görüntüde ise köpektapar Ceyhun Güven'in, diğer köpektapar destekçileri ile birlikte bir babayı arayarak oğlu için ''Can güvenliği yok, teslim olsun. Hayvanseverler ayaklandı kimseyi zaptedemiyoruz. Teslim olsun, can güvenliği yok bak ben uyarıyorum.'' dediği anlar kameralara yansıdı. 

Diğer köpektaparların ise arkadan ''Katil, katil'' şekline bağırdığı duyuluyor.

'5 Yıl Denetim Almış'

Köpektapar Ceyhun Güven tarafından ölümle tehdit edilen gazeteci Seçil Balık ise HAÇİKO Derneği'nin, Güven'in derneklerinde olmadığını ileri sürmesi üzerine Balık, 2023 yılında Güven'in 5 yıl denetim aldığı bir belgeyi payalaştı. 

Balık, ''Bu şahıs 2023 yılında da tehdit suçundan ifade vermiş. O zaman sizin derneğinizdeymiş mesela? 5 yıl denetim almış...'' ifadelerini kullandı.

Bu şahıs 2023 yılında da tehdit suçundan ifade vermiş. O zaman sizin derneğinizdeymiş mesela?

5 yıl denetim almış... @hacikodernek pic.twitter.com/o3qqjHRN53

— Seçil Balık

Köpek lobisi ceyhun güven ölümle tehdit başıboş köpek sorunu seçil balık tehdit