Köpektaparlar, Başıboş Köpeklerin Tehlikesine İlişkin Belgesel Yapan Vatandaşı CİMER'e Şikayet Ettiler

TAKİP ET

Belgeseli çeken vatandaşa mama-bağış toplama iftirası attılar.

YouTube'ta başıboş köpeklerin tehlikesine ilişkin belgesel çeken Ege Han isimli vatandaş,köpektaparlar tarafından CİMER'e şikayet edildi. 

Twitter hesabından emniyete ifade vermeye gittiğini duyuran Ege Han, "Yaptığım paylaşım ve belgeselleri, kedi köpek istifçilerinin şikayet etmesi nedeniyle emniyete gidiyorum. Durumdan haberdar edeceğim. "Sokak Köpeği Tehlikesi Belgeseli"nin daha fazla insana ulaşması için paylaşırsanız memnun olurum. Dostlar varlığınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Emniyette çok iyi karşılandığımı belirtmeliyim. Anonim hayvan istifçileri bana kedi-köpek öldürmekten, mama bağış toplamaya kadar birçok farklı iftirada bulunmuş. Fakat Türk çocukları için bizde hepsinden şikayetçi olacağız." ifadelerini kullandı. 

TamgaTürk'e konuşan Ege Han, "Kedi köpek istifçileri daha önceki sokak köpeği tweetlerimi, kapımın önünde bulduğum ölü kedinin sahipsiz olduğunu söylediğim için attığım tweetleri ve belsegeli hedef göstererek benim bağış topladığımı, kedi köpek öldürdüğüm ve insanları teşvik ettiğim gibi bir sürü suçtan CİMER'den şikayette bulunmuş. Ölü kediyi belediyeye teslim ettiğim, içerik ve paylaşımlarımda kedi köpek öldürmeye yönelik bir şey yazmadığımı doğanın ve Türk çocuklarının güvenliği için bu hayvanların toplanması gerektiğini yazdığım ve bütün iftiraları reddettiğim bir ifade verdim. Sorun istifçilerin toplu şekilde kendi yaptıkları her şeyin suçunu bana atmış hedef göstermiş olmaları. Tam olarak olay bu." dedi. 

Ege Han'ın söz konusu belgeselinin tamamını izlemek için: 

 

başıboş köpekler başıboş köpek başıboş köpek tehlikesi ege han youtube cimer belgesel