Koray Aydın Cumhurbaşkanı Adaylığı İle İlgili: Arada Sürtüşme Çıkmaz, Zamanı Geldiğinde Halledilir

TAKİP ET

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ilişkin tartışma ile ilgili bir açıklama yaptı.

İYİ Parti'nin seçim için 'seferberlik halinde' olduğunu belirten Koray Aydın, "Askeriyede bir seferberlik tabiri vardır. 'Herkes postalları ile yatsın' şeklinde. Ona benzeyeceğiz. Adeta postallarımızla yatacağız. Sabah, akşam, gündüz gece demeden vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bacası tüten her yerde İyi Parti teşkilatlanması ortaya çıkıyor. Bunda büyük bir emek ve mücadele var. Odalarda dedi kodu yaparak değil, alanlarda verilmiş bir mücadele var" diye konuştu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin zikredildiği tartışmalara ilişkin konuşan Aydın, "Öyle bir konu konuşuldu diye bir şey yok. Her partide bulunan insanların gönlünden biri geçiyor. Bu doğal bir şey. Bizim gönlümüzden de Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olması geçiyor. Sadece şunu söyleyebiliriz; onun gününe çok var. Hepimiz Türkiye sevdalısıyız. Bu konularda çok kolay anlaşılır. Bütün partilerle ilgili söylüyorum, arada bir sürtüşme çıkmaz. Bu zamanı geldiğinde halledilecek bir konudur. Sahada çalışanın hakkını Allah bir gün verir. Türkiye'yi kaosa düşürecek bir adımı İyi Parti olarak atmayacağımızı genel başkanımız Akşener bütün programlarında söylüyor" ifadelerini kullandı.

Koray Aydın Cumhurbaşkanı Adaylığı İle İlgili Arada Sürtüşme Çıkmaz Zamanı Geldiğinde Halledilir