Korkunç Videonun Aktörü Kemal Alcu, ''Görüntüler Kurgu'' Dedi

TAKİP ET

Eski kız arkadaşını geri döndürmek için bir arkadaşını rehin alarak boğazına bıçak dayayan Kemal Alcu, yeni bir video yayımlayarak eski görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Adana'da yaşayan Kemal Alcu, bir kişinin boğazına bıçak dayayarak eski sevgilisine 'dön' çağrısı yaptı. Kendisini terk eden eski sevgilisini geri döndürmek için eski sevgilisinin arkadaşı Anıl Y. isimli kişiyi rehin alarak eski kız arkadaşına seslenen Alcu, genç kızın ihbarı üzerine gözaltına alındı.

İhbar üzerine gözaltına alınan Alcu; görüntülerin kurgu olduğunu, eski kız arkadaşını geri döndürmek için yaptığını iddia etti. Videoda tehdit edilen ve boğazına bıçak dayanan kişi de 'kurgu' deyince Alcu serbest bırakıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ceyda, ''Yanına gitmediğim için arkadaşlarımı ve ailemi tehdit ediyor, herkese şiddet uyguluyor. Defalarca ölümden döndüm, sürekli tehditle yaşıyorum. Evden dışarı çıkmıyorum ve kaçarak yaşıyorum. 40-50 den fazla dosyası var ve hepsi kadına şiddet darp yaralama ama sadece 5 ay yattı. Bir kadının hayatı, canı bu kadar az bir süre olmamalı. Kendisi cezaevinden çıkalı 1 ay oldu ve şuan bu durumdayım. Gerekli cezayı vermelerini istiyorum. Ben ne zaman öldürülücem korkusuyla yaşamaktan bıktım. Henüz 21 yaşındayım, yaşamam gereken çok şey var. Videoyu yayalım çünkü gidip şikayetçi olduğum halde hala bir haber alamadım ve hala tehditle yaşıyorum. Bu olayda sadece ifade verip çıktı ve beni arayıp ‘noldu bak ifade verdim çıktım’ diyerek dalga geçti. Kendisi aynı zamanda ruh sağlığı bozuk bir insandır'' şeklinde açıklamasıyla şikayetçi olduğunu belirtmesine rağmen Alcu'nun tutuklanmadığını bildirdi. 

Anıl Benim Arkadaşım

İfadesi üzerine serbest bırakılan Kemal Alcu, Anıl Y. ile birlikte yeni bir video yayımladı. Videoda tüm olayın kurgu olduğunu belirten Anıl Y., ''İfadeler verildi, görüntüler incelendi, gerekli her şey yapıldı. Hiçbir sıkıntı yok'' dedi.

Videonun devamında konuşan Kemal Alcu ise ''Anıl benim arkadaşım, biz sadece oyun yapmak istedik. Videoda 'Allah' dediğim için özür dilerim, tüm Türkiye'den özür diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Çekilen ilk görüntülerde elindeki bıçağı salllayarak saldırgan davranışlar sergileyen Alcu'nun yayımlanan son videoda 'utangaç' tavırlar sergilemesi ve sakin tavrı dikkatlerden kaçmadı.

 

 

kemal alcu tehdit şantaj ceren anıl eski kız arkadaş görüntü adana kurgu montaj