Korkusuz Yazarı Ahmet Takan'dan 'Bomba' Kulis Bilgisi: Davutoğlu Akşener'den 40 Vekil İstemiş

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Cumhurbaşkanı masanın mutabakatına uymazsa kriz çıkar ve meclis desteğini kaybeder' şeklindeki sözleri ile gündemde yerini korurken Korkusuz Yazarı Ahmet Takan bomba bir kulis bilgisi paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Cumhurbaşkanı masanın mutabakatına uymazsa kriz çıkar ve meclis desteğini kaybeder” şeklindeki sözleri ile gündemde yerini korurken Korkusuz Yazarı Ahmet Takan bomba bir kulis bilgisi paylaştı. 

Ahmet Takan, Davutoğlu ile ilgili ortaya attı yeni iddiada Ahmet Davutoğlu'nun dün, Meral Akşener ile görüştüğunu ve Akşener'den 40 milletvekili istediğini söyledi. 

Benden kulis haber istiyordunuz. Alın size bomba!. Ahmet Davutoğlu, dün, Meral Akşener ile görüştü. "Serok Ahmet" seçimlerde İYİ Parti listesinden Meral hanımdan 40 milletvekili istedi.

— ahmet takan (@ahmethtakan) January 12, 2023

Ahmet Takan, sosyal medya hesabından elindeki kulis bilgisi şu şekilde paylaştı: 

"Benden kulis haber istiyordunuz. Alın size bomba!. Ahmet Davutoğlu, dün, Meral Akşener ile görüştü. “Serok Ahmet” seçimlerde İYİ Parti listesinden Meral hanımdan 40 milletvekili istedi."

ahmet tarkan kulis meral akşener altılı masa