Kredi Borcunu Ödeyemeyen Kişi Banka Şubesine Yumurta ve Ayran Fırlattı

TAKİP ET

Antalya'da çektiği krediyi ödeyemediği gerekçesiyle mal varlıklarına haciz gelen kişi, tepkisini banka şubesinin camlarına ayran ve yumurta atarak gösterdi.

Kredi çeken Cafer B. belirlenen sürede ödemelerini yapamayınca evine ve kamyonuna haciz geldi. Haciz işlemlerini durdurmak için çözüm arayan Cafer B. sonuç alamayınca hüsrana uğradı. Yetkililer ile görüşüp çözüm yolu bulmak isteyen 45 yaşındaki adam çare bulamayınca şubeye saldırdı. Yan tarafta bulunan marketten yumurta ve ayran alan Cafer B.elindeki malzemeleri banka camına fırlattı. Ayranlar camda patlarken neye uğradıklarına şaşıran banka çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Siniri geçtikten sonra karşı kaldırıma geçerek beklemeye başlayan Cafer B. olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyet merkezine götürüldü.

Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi üzerindeki bir bankanın bölge müdürlüğü binasında saat 10.30 sıralarında  meydana gelen olayda yaralanan olmadı.

 

Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi ayran yumurta banka kredi