Küçük Leyla'nın Davasında Gelişme: Dava Yeniden Görülecek

TAKİP ET

Ağrı'da, 2018 yılında cansız bedenine kaybolduktan 18 gün sonra ulaşılabilen 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in karara bağlanan davası, 28 Mayıs'ta Ağrı'da yeniden görülecek. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği, davanın Ağrı'dan başka bir yerde görülmesi için başvurdu.

Ağrı'nın merkez ilçesinde ikamet eden Şükran ve Nihat Aydemir ailesinin çocuğu olan Leyla Aydemir, 2018 yılında Ramazan Bayramında geldikleri dedesinin yaşadığı Bezirhane Köyü'nde kaybolmuş, bütün Türkiye'nin bulunabilmesi için seferber olduğu Leyla, Bezirhane Köyü'ne 3 kilometre mesafedeki Kurudere mevkiinde ölü bulunmuştu.

Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesi, gördüğü Leyla Aydemir cinayeti davasında tutuklu sanık amca Yusuf Aydemir'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermiş ancak üst mahkemenin kararıyla Yusuf Aydemir tahliye edilmişti.

Dava 28 Mayıs'ta Ağrı'da yeniden görülecek. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği tarafından CİMER'e yapılan davanın Ağrı'dan başka bir yerde görülmesine yönelik başvuruların da değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

Küçük Leyla'nın Davasında Gelişme Dava Yeniden Görülecek