Kulis: 'Sarayı da Sarsacak Sürpriz İsimler İYİ Parti'ye Katılacak'

TAKİP ET

Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik'e konuşan İYİ Partili bir kurmay, "Sarayı da sarsacak sürpriz isimler katılacak" dedi.

Seçimlere yaklaşılırken İYİ Parti, çarşamba günleri düzenlenen grup toplantılarında saflarına yeni isimler katmaya başladı.

Önceki hafta eski AKP Milletvekili Turhan Çömez İYİ Parti'ye katılmıştı. Bugün düzenlenen grup toplantısında da HaberTürk yazarı Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in rozetini takmasıyla İYİ Parti saflarına katıldı.

Fakat sağ muhalefetin başat aktörü İYİ Parti'ye katılımların devam edeceği anlaşılıyor.

Prof. Dr. Kürşad Zorlu İYİ Parti'ye Katıldı

"Saray'ı da Sarsacak Sürpriz İsimler"

Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik'e konuşan İYİ Partili bir kurmay, "Sarayı da sarsacak isimlerin" İYİ Parti'ye katılacağını açıkladı.

"İsmail Küçükkaya ile yeni bir sabah" programında konuşan Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik, "İYİ Parti yakında özellikle Sarayı rahatsız edecek çok ciddi bir iki transfer daha yapacak, bilgisini aldık İYİ Parti kurmaylarından. Aynen şu ifadeyi kullandı bana haberi veren İYİ Partili, 'Sarayı da sarsacak sürpriz isimler, şimdilik isim veremiyoruz. Çok yakında.' Böyle de bir haberimiz var Ankara'dan. Şunu sorduk, 'AKP'de siyaset yapmış isimler mi?'. 'Evet' yanıtını verdiler" ifadelerini kullandı.

Eski AKP'li Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti'ye Katıldı

kulis saray sarsacak sürpriz isimler iyi parti katılacak özlem akarsu çelik