Kulis: Süreç Çoklu Adaya Doğru Gidiyor

TAKİP ET

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isimle görüştüğünü ve "sürecin çoklu adaya doğru gittiğini" söyledi.

TV100'de Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla yayımlanan Eşit Ağırlık programında konuşan Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isimle görüştüğünü söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süre önce yayımladığı videoyu yorumlayan Erkin, "Kemal Bey'in kendisine karşı finans çevrelerinin yürüttüğü bir operasyona karşı hamle yaptığını düşünüyorum. Ve Resul Tosun'a katılıyorum: Süreç çoklu adaya doğru gidiyor. Ben de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok yakın bir CHP kurmayıyla görüştüm. Süreç çoklu adaya doğru gidiyor" dedi.

"Hesap Soruyor Meral Hanım Bize"

Kılıçdaroğlu Giresun'a giderken CHP kurmayını aradığını ve CHP kurmayının kendisine "Ne olacak? Bu noktaya geldi" dediğini aktaran Erkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yeniçağ TV'de yaptığı "Herkes saygı duymak zo-run-da" açıklamasını işaret eden CHP'li kurmayın "Hesap soruyor Meral Hanım bize" dediğini ifade etti.

"Kemal Bey Aday Olmazsa CHP 4. Parti Olur"

CHP'nin tüm sürecin farkında olduğunu belirten Aytunç Erkin, "Kemal Bey buna rağmen bugün 'altılı masa dağılamaz' diyor" dedi. "CHP'de bir kurmay şunu söylüyor: 'Bu saatten sonra Kemal Bey aday olmazsa Cumhuriyet Halk Partisi dördüncü parti olur' dedi. Kimseye anlatamazsın çünkü" ifadelerini kullandı.

kulis süreç çoklu adaya doğru gidiyor meral akşener kemal kılıçdaroğlu mansur yavaş aytunç erkin gazeteci chp