#Kulis | TamgaTürk'ün Ulaştığı DEVA Partisi Yöneticisi: Meral Hanımın ve İYİ Parti'nin Masaya Geri Dönmesine Şartsız Hazırız

TAKİP ET

TamgaTürk'ün ulaştığı bir DEVA Partisi yöneticisi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan dışlanmasından sonra, "Meral Hanımın ve İYİ Parti'nin masaya dönmesine kayıtsız şartsız hazırız." dedi. DEVA Partisi Yöneticisi ayrıca "Toplantıda Ali Babacan tarafından herhangi bir isim telaffuz edilmedi. Ortak isim konusunda mutabakata varılmadı." dedi.

TamgaTürk'ün ulaştığı bir DEVA Partisi yöneticisi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan dışlanmasından sonra, "Meral Hanımın ve İYİ Parti'nin masaya dönmesine kayıtsız şartsız hazırız." dedi.

DEVA Partisi yöneticisi ayrıca "Toplantıda Ali Babacan tarafından herhangi bir isim telaffuz edilmedi. Ortak isim konusunda mutabakata varılmadı." ifadelerini kullandı.

Başka alternatiflere de açık olduğunu belirten DEVA Parti yöneticisi, "Masa'nın dışındaki adaylar da değerlendirilebilir" dedi.

Aynı dakikalarda Habertürk'te konuşulan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen de açıklamayı destekleyici olara " Biz Kemal beyin ismini vermedik", "Başka adaylara da açığız" dedi.

deva partisi meral akşener ali babacan kemal kılıçdaroğlu altılı masa millet ittifakı