Kulüpler Birliği'nin Yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi Odu

TAKİP ET

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı oldu.

Gündeminde başkanlık seçimi olan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı İstanbul'da gerçekleşti. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Beşiktaş’ta bir otelde yapıldı. Toplantı için Süper Lig kulüplerinin başkanları da geldi. Toplantının gündeminde vakfın yeni başkanının seçimi vardı.

Seçimde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi tek aday olarak yer aldı. Kulüpler Birliği’ne Göztepe Başkanı Mehmet Sepil son kez başkanlık ediyordu.

Bütün kulüplerin taraftarıyla buluşma isteğinin zaten olduğunu belirten Çebi, "Seyirci konusu. Kulüplerimizin her birinin taraftarıyla buluşma isteği zaten malum. Bunun bir de ekonomik tarafı da malum. Bununla ilgili bir adım atıldı. Özellikle localar kısmında, kulüplerin gelirlerine katkı sağlanması amaçlansa dahi daha sonradan pandeminin yapmış olduğu sıkıntılı süreç başladı. Bu süre içerisinde ne kadar kontrol edilebilir. Çok istekliyiz. Pandeminin de buna zarar vereceğini düşünüyoruz. Pandemiye katkı verecek bir talepte de kulüp başkanlarımızın olacağını düşünmüyoruz. Toplumun sağlığı önde geliyor. Bizim istediğimiz olgunlukta olmayan Spor Yasası'nın çok doğru olmayan taraflarını görüşerek düzelttirmeye çalışacağız. Birinci önceliğimiz şu an Spor Yasası" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi'nin ilk açıklamaları şöyle oldu:

"Bugün olağanüstü bir genel kurul yaptık ve bu genel kurulun sonucunda kulüpler birliğimiz başkan adayı olarak beni gösterdiler. Bu benim için onurdur. Pandemi futbol adına zor bir süreçti. Bu süreçte görev yapan Mehmet Sepil başkana teşekkür ederim.

Ali Koç, Mustafa Cengiz, Ahmet Ağaoğlu, Göksel Gümüşdağ, Mehmet Sepil, Fatih Mert, Fatih Saraç ve Süleyman Hurma ile 9 kişilik yönetim kurulumuzu oluşturduk. Önümüzdeki hafta kendi içimizde görev dağılımımıza yapacağız. Hayırlı olsun."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Vakfı Kulüpler Birliği Kulüpler Birliği başkanı