Kurmaylarına Sitem Etti: Erdoğan Anketlerden ve Kalabalıklardan Memnun Değil

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP Genel Merkezi'ndeki olağanüstü toplantıda kurmaylarına anketlerden ve mitinglerde toplanan kalabalıklardan sitem ettiği, partinin durumundan memnun olmadığı öğrenildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evvelsi gün AKP Genel Merkezi'ne partinin üst düzey yöneticilerini çağırmış, olağanüstü olarak gerçekleştirilen toplantıda seçim hazırlıkları için izlenecek yol haritasının belirlendiği bildirilmişti.

AKP'nin toplantıda seçim startını verdiği anlaşılan toplantıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre toplantıda Erdoğan'ın TBMM'nin kapanmasının ardından Ordu, Çorum ve Manisa illerinde düzenlediği mitinglerdeki kalabalığı "beğenmediği" öğrenildi.

Kalabalıklardan Memnun Değil

Kurmaylarına sahaya inerek "20 yıllık icraatı anlatma" talimatı veren Erdoğan'ın İstanbul'da gezilmedik yer bırakılmamasını istediği, ayrıca "meydanlarda daha fazla kalabalık istediği" ve önüne getirilen anketlerden memnun olmaıdğı bildirildi.

Erdoğan Oylardan Dertli

Toplantıda AKP kurmayları dış politika üzerinden partinin oylarının arttığını savunsa da Erdoğan'ın bu artışı yeterli bulmadığı, ayrıca ekonominin durumu nedeniyle oy sorunu yaşanabileceğinin konuşulduğu öğrenildi. Ayrıca AKP'nin milletvekili listelerinin yavaş yavaş belli olmaya başladığı, 30'dan fazla il başkanının milletvekili adayı yapılacağı belirtiliyor.

akp kurmaylarına sitem etti erdoğan ne anketlerden kalabalıklardan memnun recep Tayyip Erdoğan parti genel merkezi oy seçim erken seçim