Kürşad Zorlu: Bunun Açıklaması Olamaz, Kızılay Başkanı Derhal İstifa Etmelidir

TAKİP ET

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Zorlu, son günlerde ortaya çıkan 'Kızılay Skandalları' hakkında sert ifadeler kullandı. 'Kızılay Başkanı derhal istifa etmelidir' diyen Zorlu, Kızılay'ın holdingleşmesinden sonra çok sayıda yolsuzluğa karıştığını söyledi.

Zorlu şöyle konuştu:

"Hani Kızılay devletti, sığınacağımız limandı... Bu yaşanan süreci kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu, yaşanan süreci kesmez ama çok açık bir şekilde millete taahüdümüz; İYİ Parti iktidarında biz bu kurumsal hafızayı yeniden onaracağız, tüzük değişikliğini olması gereken yere tekrar getireceğiz ve Kızılay'ı, milletimizin birleştirici gücünü yeniden milletimizin hizmetine sokacağız."

Konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kürşad Zorlu, "2 Mart'ta Millet İttifakı 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecek. Bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız" açıklamasını yaptı.

kürşad zorlu iyi parti kızılay taraftar deprem meral akşener mansur yavaş