Kürşat Ayvatoğlu, AKP'den Aldığı Aylık Maaşın 3 Bin TL Olduğunu Söyledi

TAKİP ET

Ayvatoğlu; AKP'den aldığı maaşın 3 bin lira, diğer işlerden aylık gelirinin ise 30 bin lira olduğunu söyledi.

Aracın içerisinde uyuşturucu kullandığı görüntülerden sonra AKP'li yöneticilerle fotoğrafları ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu, partiden aldığı aylık maaşın 3 bin TL olduğunu söyledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada gözaltına alınan ve AKP Genel Merkezi’nde büro çalışanı olduğu iddia edilen Ayvatoğlu'nun sorgu sırasında 'gelir getirici herhangi bir gelirinin olup olmadığı ve geçimini nasıl sağladığı' sorularına AKP’deki görevinden aylık 3 bin lira, otomobil alım satım işleri ile de aylık 30 bin lira geliri olduğunu söylediği öğrenildi.

Ayvatoğlu, 2016’da babasının vefatından sonra annesi ve ablası ile birlikte yaşadığını, annesi ile ablasının herhangi bir işinin olmadığını ancak gerek babasından kalan emekli maaşı, gerekse Kastamonu’daki iki dairenin kirası olarak 8 bin lira gelir daha eklendiğini belirtti.

Birden fazla geliri olan ve ayda 30 bin TL gelir getiren bir işi varken neden 3 bin TL'ye 'büro çalışanı' görevi yürüttüğü merak edilen Ayvatoğlu'nun lüks yaşam şekliyle ilgili herhangi bir soru yöneltilmediği kaydedildi.

kürşat ayvatoğlu uyuşturucu araba lüks gelir 3 bin gelir mahkeme sorgu