Kürşat Ayvatoğlu: Partinin Gücü İçin Orada Olmak İstedim

TAKİP ET

Lüks aracının içinde uyuşturucu kullandığı görüntüleri sebebiyle gündemden düşmeyen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Tarafından yapılan tek resmi açıklama olduğunu söyleyen Ayvatoğlu, özgüven eksikliğinden kaynaklı 'gösteriş çabası' içerisinde olduğunu belirtti. Babasının ölümünden sonra dağıldığını dile getiren Ayvatoğlu'nun yayımladığı açıklama şu şekilde:

Görüntülerdeki Maddenin 'Pudra Şekeri' Olduğunu İddia Etmişti

Aracın içerisinde uyuşturucu madde kullanan Ayvatoğlu, eminiyetteki ifadesinde "Kokain değil, şaka amaçlı pudra şekeri çektik" şeklinde bir savunma yapmıştı. 

“Bu video, yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu’da benim haberim olmadan çekilmiş. Görüntülerdeki benim burnuma çekmiş olduğum madde kesinlikle uyuşturucu madde değildir. Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabanca müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım" diyen Ayvatoğlu, kendisine şantaj yapıldığını ileri sürmüştü.

kürşat ayvatoğlu baba ölüm parti yakınlık güç kokain uyuşturucu süleyman soylu