Kürşat Yılmaz, Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

TAKİP ET

66 yıl ceza aldıktan sonra yeniden yargılama başvurusuyla 32 yıllık cezadan beraat eden Kürşat Yılmaz, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti.

Kürşat Yılmaz, 30 Ekim 2005 tarihinde "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek", "nitelikli yapma," "kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "tehdit" gibi suçlardan 66 yıl 3 ay 15 gün hapse mahkum edilmişti.

Bu yıl avukatlarının yaptığı yeniden yargılama başvurusu ile 66 yıllık cezanın 32 yıllık kısmından beraat eden Kürşat Yılmaz 29 Ekim gece yarısından sonra tahliye edildi.

Yılmaz, tahliyesi sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi Twitter hesabından "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir" ifadeleriyle paylaşıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşmasında HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesine yönelik taleplere tepki göstermiş, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" demişti

Suç Örgütü Lideri Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti kürşat yılmaz