Kürtçü DEM Partili Meral Danış Beştaş, Bebek Katili Öcalan Hakkındaki Sözleri Nedeniyle Meral Akşener ve İYİ Parti'ye Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Kürtçü DEM Partili Meral Danış Beştaş, Meral Akşener'in İYİ Parti grup toplantısında Kürtçüleri hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Kürtçü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Partisi'ni ve PKK elebaşı bebek katili Öcalan'ı hedef alan açıklamalarda bulunmuş ve "Adı sürekli değişen, terörist başına duyduğu sevdası bir türlü değişmeyen sözde siyasi partinin siyasi meşruiyeti yoktur." ifadelerini kullanmıştı.

Akşener: Adı Sürekli Değişen Ama Terörist Başına Sevdası Değişmeyen Sözde Bir Siyasi Partinin Bizim Gözümüzde Bir Meşruiyeti Yoktur

Akşener'in bu ifadelerinin ardından Kürtçü DEM Partisi'nin Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Akşener'e ve İYİ Parti'ye tepki gösterdi. Kürtçü Beştaş "Bugün Genel Başkanları bize saldırmış, böyle kürsüden bize parmak sallamasınlar yoksa o parmaklarını indiririz. İmralı, bu ülkenin barışında söz sahibidir." ifadelerini kullandı.

 

kürtçü dem parti iyi parti bebek katili