Kürtçü DEVA'lı, Akşener'i 'Reis'e Çalışmakla' Suçladı

TAKİP ET

2019'da Saadet ve HDP'nin ortak adayı olarak yerel seçimlere giren DEVA Partili Ahmet Faruk Ünsal, "HDP'nin olduğu yerde biz olamayız" açıklamasını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Erdoğan'a çalışmakla suçladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasının gündeme geldiği il başkanları toplantısında "HDP'nin olduğu masada biz olmayız" demişti.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener: HDP'nin Olduğu Masada Biz Olmayız


Kürtçü DEVA'lı Akşener'i Erdoğan'a Çalışmakla Suçladı

22. Dönem AKP Milletvekili olan Ahmet Faruk Ünsal, 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı olmuş, HDP de Ünsal'ı desteklemişti.

Teröristler İçin "Bu Ülkenin Gençleri"

Mazlum-Der Başkanı olduğu dönem kamu çalışanlarını çalışan Kürtçü terör örgütü PKK ile görüşen Ünsal, terör örgütü paçavralarının altında yaptığı basın açıklamasında Kürtçü teröristleri "bugün dağlarda eli silahlı dolaşmak durumunda olan bu ülkenin gençleri" olarak nitelemişti.

Akşener'e "Başladı Yine Reis'e Çalışmaya" Dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "HDP'nin olduğu masada biz olmayız" açıklamasının ardından resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Ahmet Faruk Ünsal, şu ifadeleri kullandı:

"Başladı yine Reis’e çalışmaya, 2018 başkanlık seçiminde yapmıyormuş gibi yapıp çalıştığı gibi, kendine çalışıyormuş gibi yapıp sonunda ona çalıştığı gibi."

kürtçü deva meral akşener ahmet faruk ünsal reis çalışmakla suçladı iyi parti deva partisi akp saadet partisi