Kürtçü-Şeriatçı HÜDA-PAR'ın GİK Üyesi Muhalefete Tehditler Savurdu: Korkunun Ecele Faydası Yok

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'na dışarıdan destek vereceğini duyuran Kürtçü-Şeriatçı HÜDA-PAR'ın yöneticilerinden Şeyhmus Tanrıkulu, muhalefete karşı sert sözler sarf etti. Tanrıkulu, CHP ve diğer muhalif partileri 'İslam düşmanı', 'ahlaksız' ve 'savaş baronu' olarak nitelendirerek, 'Boşuna çırpınmayın' dedi.

Cumhur İttifakı’na dışarıdan destek vereceğini duyuran Kürtçü-Şeriatçı HÜDA-PAR’ın yöneticilerinden Şeyhmus Tanrıkulu, muhalefete karşı sert sözler sarf etti. Tanrıkulu, CHP ve diğer muhalif partileri “İslam düşmanı”, “ahlaksız” ve “savaş baronu” olarak nitelendirerek, “Boşuna çırpınmayın” dedi.

Kürtçü-Şeriatçı HÜDA-PAR’ın Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi olan Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin meclise girmesinin muhalefeti tedirgin ettiğini iddia etti. Tanrıkulu, “Hakikatin gür sedası ile inşallah yakında sizi rahatsız etmeye geleceğiz. Her zaman olduğu gibi sandık size ‘sonun başlangıcı’ için şakırdıyor” ifadelerini kullandı.

Tanrıkulu ayrıca CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i de hedef alarak, onun kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. Tanrıkulu, Özel’in “sonun başlangıcı” sözünü tehdit olarak lanse ettiğini belirterek, “O zaman demezler mi arkadaş yoksa sen Erdoğan’a sonun başlangıcı dediğinde tehdit mi etmiştin. Buradan sana sesleniyorum; Özgür Özel, korkunun ecele faydası yok” dedi.

Daha Önce de Tehdit Etmişti

Kürtçü-Şeriatçı HÜDA-PAR’ın yöneticisi Tanrıkulu’nun muhalefete yönelik tehditleri ilk defa değil. Daha önce de 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimler öncesinde yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tanrıkulu, "Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Medeniyet değerlerimiz ve kültürümüz ile barışık HÜDA PAR ve halkımız tüm planlarınızı boşa çıkartacaktır. ABD size yar olamayacaktır.” demişti.

 

hüdapar şeyhmus tanrıkulu özgür özel Hizbullah