Kürtçü-Şeriatçı HÜDA PAR'ın Müttefiki Destici, Akşener'i Hedef Aldı

TAKİP ET

Kürtçü-Şeriatçı HÜDA PAR'ın müttefiki BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e "Sen PKK'yla, PKK'yla işbirliği yapanlarla devam ettiğin sürece biz bunları senin yüzüne vurmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Pendik’te yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Destici, Akşener’i “çakma milliyetçi”, Kılıçdaroğlu’nu ise “terörist başı Apo ve Demirtaş’ın serbest bırakılması sözü vermekle” itham etti.

"Sen PKK’yla Devam Ettiğin Sürece Biz Bunları Senin Yüzüne Vurmaya Devam Edeceğiz"

Destici, Kürtçü terör örgütü PKK'nın Millet İttifakı ile işbirliği yaptığını öne sürerek Akşener'e yüklendi.

“Sen Türk milliyetçisi değilsin. Sen çakma milliyetçisin. Sen PKK’yla, PKK’yla işbirliği yapanlarla devam ettiğin sürece biz bunları senin yüzüne vurmaya devam edeceğiz. Senin ortağın HDP’nin elinde 40 bin cinayetin ve binlerce şehidin kanı var. Hangi biri için mermi edebiyatı yaptın? Resmi olmasa da fiili olarak ortaklık yaptığın HDP’nin ya da Yeşil Sol ittifakın, sadece PKK da yok orda. 12 Eylül öncesi şehit edilen binlerce ülkücünün katili, senin şu anda aynı cumhurbaşkanı adayını desteklediğin Yeşil Sol ittifakın içinde.”

Kılıçdaroğlu’na: Kapalı Kapılar Arkasında Verdiğin Sözleri Açıkla

Destici, Kılıçdaroğlu’nun Kürtçü HDP ile gizli pazarlıklar yaptığını öne sürerek şöyle konuştu:

“Onların desteğini istedi. Kapalı kapılar arkasında yaptı bu işleri. Hiç açıklama yapmadı. Sonra HDP’nin eski milletvekili çıktı, ne dedi? ‘Ey Kılıçdaroğlu, kapalı kapılar arkasında verdiğin sözleri açıkla.’ dedi. Bir tanesini o açıkladı; Terörist başı Apo ve 37 kişinin katillerinin azmettiricisi Demirtaş’ın dışarı çıkarılacağını, bütün teröristlerle birlikte serbest bırakılacağını söyledi. Eğer öyle değilse çıksın ‘Hayır’ desin. Mutfaktan mı yapıyorsun, oturma odasından mı yapıyorsun, salondan mı yapıyorsun… Nereden yapıyorsan yap ama bu millet seni görüyor.”

mustafa destici meral akşener hdp pkk milliyetçi