Kürtçü Terör Örgütü Mensubu Canlı Bomba, Mühimmatıyla Birlikte Yakalandı

TAKİP ET

Kürtçü terör örgütü mensubu bir canlı bomba, Azez/Mare'de yakalandı.

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Suriye Görev Gücü'nün Azez/Mare bölgesinde Kürtçü terör örgütü mensubu canlı bomba Ebu Ali kod adlı Hasan Najjar'ın yakalandığını açıkladı.

AKP'li Bakan Soylu'nun açıklamasına göre Hasan Najjar'ın yanında 1,8 kilogram C-4 plastik patlayıcı, canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

AKP'li Soylu, açıklamasında "Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Suriye Görev Gücü ortak operasyonunda; Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK Terör Örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kg C-4 Plastik Patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı. Sınırlarımız içinde de, sınır ötesinde de terörislere göz açtırmayan; Emniyet Teşkilatımıza, Emniyet İstihbarat Birimlerimize, Jandarmamıza, Suriye Görev Gücü'ndeki Kahraman Evlatlarımıza tebrikler" ifadelerine yer verdi.

kürtçü terör örgütü mensubu pkk/ypg canlı bomba mühimmatıyla birlikte yakalandı akpli süleyman soylu bakan içişleri bakanı hatay azez mare