Kürtçü Terör Örgütü PKK Hatay Yangınını Üstlendi

TAKİP ET

Kürtçü terör örgütü PKK, Hatay yangınını üstlendi.

Kürtçü terör örgütü PKK, bazı dönemlerde kendinin çevreye saygılı, insan haklarına değer veren bir örgüt gibi tanımlasa da vahşice saldırılarıyla kendi kimliğini gizleyemiyor.

Yaz aylarında çıkan orman yangınlarında önemli bir paya sahip olan Kürtçü terör örgütü, Hatay'da çıkan orman yangınını üstlendi. Yerleşim alanlarına da sıçrayan yangın, PKK destekçileri tarafından "sevinç" ifadeleriyle paylaşıldı.

Ateşin Çocukları İnsiyatifi tarafından yapılan açıklamada "Hatay'daki kutsal ateşi selamlıyoruz" ifadesin kullanılarak şu açıklamaya yer verildi:

"Hatay Belen'de ki faşist sürüleri, askeri alanı ve bütün şehri ateş, kül ve korku içerisinde bırakan kutsal ateşi yakan inisiyatifimizin doğal üyelerine bin selam olsun."

Kendini çevreci olarak tanıtmaya çalışan PKK'nın destekçileri, sosyal medya üzerinden bu saldırıyı destekledi. Sosyal medyada gelen tepkiler sonucunda, bu haberi paylaşan sayfa hesabı kapatmak zorunda kaldı.

hatay orman yangını hatay valiliği belen sarımazı pkk terörist fatih mahallesi merve sitesi nuçe civan ateşin çocukları insiyatifi