Kürtçü Terör Örgütü PKK'nın Roketli Saldırısında Ölen 5 Yaşındaki Hasan Karataş Son Yolculuğuna Uğurlandı

TAKİP ET

Kürtçü terör örgütü PKK'nın Gaziantep'in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında yaşamını yitiren Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle toprağa verildi.

Kürtçü terör örgütü PKK'nın Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında yaşamını yitiren Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle  toprağa verildi. CHP'li Mahir Polat, saldırıda yaşamını yitiren Karataş'ın yeğeni olduğunu duyurmuştu.

Dün Kürtçü terör örgütü PKK tarafından Karkamış'a düzenlenen 10 saldırıda ilçede bulunan Kocatepe İlkokulu, Nigar Tiryakioğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Karkamış Anaokulu roketlerin hedefi oldu. Saldırılarda, ilçedeki yerleşim alanları da hedef alındı.

Kocatepe İlkokulu’nda öğrencilerin teneffüste olduğu sırada öğretmenler odasında bulunan öğretmen Ayşenur Alkan’a (22), şarapnel parçaları isabet etti. Yaralanan Ayşenur öğretmen, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Kürtçü Terör Örgütü PKK, Gaziantep'te Bir Okula Roketli Saldırı Düzenledi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Özel Haber | Kürtçülerin Katlettiği Ayşenur Alkan, KPSS Kitaplarını Almak İçin Ücretli Öğretmenliğe Başlamıştı

Kürtçü Terör Örgütü PKK'nın Gaziantep'e Düzenlediği Saldırıda CHP'li Mahir Polat'ın 5 Yaşındaki Yeğeni Hayatını Kaybetti

Kürtçü terör örgütü PKK/YPG tarafından ateşlenen bir roket mermisi Etiler Mahallesi’nde Karataş ailesinin evine isabet etti. Şarapnel parçalarının isabet ettiği evdeki 5 yaşındaki Hasan Karataş ile 5 aylık hamile yengesi Büşra Karataş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Karataş, şehit oldu. Karnından yaralanan Büşra Karataş ile alınan 5 aylık bebeği ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Karanfil Mahallesi’nde yapılan törene Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, bürokratlar ile Karataş ailesinin yakınları ve ilçeden çok sayıda kişi katıldı.

Zeki ve Dilan Karataş çiftinin 4 çocuğundan 3’üncüsü olan Hasan Karataş’ın Türk bayrağına sarılı tabutunun getirilmesiyle annesi Dilan, babası Zeki ve yakınları uzun süre tabuta kapanarak gözyaşı döktü.  

Hasan Karataş, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

hasan karataş gaizantep pkk roketli saldırı karkamış