Kürtçü Terör Örgütü Yangınları Bu Sözlerle Sahiplendi

TAKİP ET

Kürtçü teröristler, PKK'nın çıkardığı düşünülen yangınlar Türkiye'yi çevrelediği sırada yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Antalya, Kayseri, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Kütahya, Osmaniye, Kocaeli, Muğla ve Aydın'ın çeşitli noktalarında çıkarılan orman yangınları tüm Türkiye'nin ciğerini yakmış gibi görünse de bazı kansızlar felaketten aldıkları hazzı paylaşmaktan çekinmedi. 

Şimdiye dek 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve yüzlerce hayvanın öldüğü yangınlardan yana memnuniyetlerini dile getiren kansızlar sosyal medya hesaplarından mide bulandırıcı paylaşımlar yaptı.

Antalya'da 40 bin hektarı aşan ve diğer bölgelerde oldukça büyük hasar veren yangınların haberlerini alıntılayan insan müsveddeleri, yangınların planlı olarak çıkarılmasına işaret ederek paylaşım yaptı.

PKK Sevicileri Kutlama Yapıyor 

Twitter'da '123havin12' kullanıcı isimli bir kişi, ''Ateşin çocukları faşistlere rahat bir tatil yaptırmayacağız demişti. Tesadüf mü acaba? Antalya Manavgatta 4 farklı yerde orman yangını ve yangın yerleşim alanlarına ulaşmış durumda'' ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı. 

'devran_kendal' kullanıcı adlı vatan haini de, ''Kürdistan yanarken size rahat yok demişti ateşin çocukları. öyle Kürtler öldürülürken, ormanları yakılıp, şehirleri yağmalanırken rahat tatil yapamayacağınızı gösterdiler'' yazdı.

 

pkk yaktı manavgat orman yangını kırıkkale kütahya bodrum muğla datça adana osmaniye mersin