Kürtçü Terörist Mazlum Abdi Washington Post'a Konuk Oldu

TAKİP ET

Kürtçü terör şebekesinin Suriye'deki elebaşı olan Mazlum Abdi kod adlı Ferhat Abdi Şahin, Washington Post'a konuk oldu. Muzaffer Türk Ordusunu iftiralarla suçlayan terörist, TSK'nın kara hareketi öncesinde Amerika'ya yalvardı.

Kürtçü terör şebekesinin Suriye kolu olan PKK/SDG'nin elebaşı Mazlum Abdi, ABD'nin The Washington Post gazetesi için iftiralarla kaleme aldığı yazısında, kuzeydoğu Suriye'nin ABD müttefiki ve NATO üyesi olan Türkiye tehdidi altında olduğunu dile getirdi. Muzaffer Türk Ordusunun sınır ötesi operasyon için gün saydığı esnada her gün başka bir demeç veren Abdi,  ABD'nin sadık müttefikiyiz, bizi unutmayın dedi. 

Yazısında farklı yalanlarla Türkiye'yi hedef alan terörist Türkiye tarafından tehlike altında olduklarını söyledi. Washington yönetiminden destek isteyen örgüt elebaşı, "Türkiye, bu yıl SDG'deki ve yönetimimizdeki birçok meslektaşıma suikast düzenledi"  diyerek ABD kamuoyuna yalvardı. 

Kahraman Hava Kuvvetlerimizin düzenlediği operasyonlarının yanı sıra TSK'nın karadan da harekat "tehdidinde" bulunduğunu terörist, "Böyle bir saldırının sonuçlarının ne olacağını biliyoruz çünkü Türkiye bunu daha önce iki kez yaptı' ifadelerini kullandı. Bölgenin güvenliği bahanesini öne süren elebaşı, uluslararası topluma seslenerek Türkiye'nin durdurulması için derhal somut adımlar atılması gerektiğini anlattı.

İstiklâl caddesindeki patlamanın kendileriyle ilgili olmadığını söyleyen Abdi, Türkiye'nin bu olayı bahane ederek kuzeydoğu Suriye'ye saldırması için sebep yarattığı iftirasını attı. 

ABD MEDYASI PKK SÖZCÜLÜĞÜ YAPIYOR

Daha önce FOX News, PBS VE NBC de Kürtçü teröristlerin borazanlığı görevini üstlenmiş ve Türkiye'yi suçlamıştı. Yapmış oldukları haberlerde şanlı ordumuzu suçlayan sözlere yer veren ABD medyası, sivilleri hedef almaktan çekinmeyen teröristlerin reklamını yapmaya devam ediyor. 

 

Mazlum Abdi PKK ABD Medya kürtçü terör örgütü YPG