Kürtçü Teröristlerin Çıkardığı Yangını Söndürmeye Çalışırken 25 Yaşında Hayata Gözlerini Yuman Şahin Akdemir'in Son Görüntüleri

TAKİP ET

Marmaris'te çıkan yangını söndürmek için çalışan itfaiye ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in son paylaşımı ortaya çıktı.

Son hikaye paylaşımında Şahin Akdemir, "Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin" dediği görüldü.

Şahin Akdemir, Kürtçü teröristlerin çıkardığı yangını söndürmek için çalışırıken 25 yaşında, ömrünün baharında hayatını kaybetti.

Manavgat'ta Orman Yangını Çıkaran 2 Kişi Köylülerin Elinden Kaçmıştı

Manavgat ile başlayan ve Akseki (Antalya), Kayseri, Kozan (Adana), Mersin, Kahramanmaraş, Kütahya, Osmaniye, Derince (Kocaeli)Marmaris (Muğla), Datça (Muğla), Didim (Aydın) ile Bodrum'da (Muğla) ve Köyceğiz'de çıkarılan yangınlarla planlı bir operasyon düzenleniyor. 

Yaz aylarının gelmesinin ardından sıcak havanın etkisiyle çıktığı düşündürülmek istenen ancak aynı anda yurdun birçok bölgesinde başlayan yangınların ardı arkası kesilmiyor. Aynı anda başlayan yangınların Kürtçü terör örgütü tarafından çıkarıldığı düşünülüyor.

Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi sınırında ormana ateş salarak yangın çıkaran 2 şüphelinin köylülerin elinden son anda kaçtığı belirtilmişti.

Sabotaj İhtimali Oldukça Kuvvetli

Bunun yanında Marmaris'teki yangına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Oktay "Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Yerleşim yerlerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ormanlık alanda devam ediyor. Can kaybımız yok, hafif yaralılar var. Apartmanların çatı altındaki dairelerde yangın oldu ama kontrol altına alındı. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli" ifadelerini kullanmıştı.

Manisa'da Orman Yakmak İçin Keşif Yapan Suriyeli 2 Kürtçü Terörist Yakalandı

MİT İzmir Bölge Başkanlığı'nın ormanları kundakladıktan sonra sınır dışına kaçmayı planladığı istihbaratı alınan 2 Kürtçü terörist MİT, jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonunda kıskıvrak yakalanmış ve Jandarmanın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensuplarının ve işbirlikçilerinin tespiti ve açığı çıkarılması, muhtemel eylemlerin önlenmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalarda; terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren Suriye uyruklu kardeş 2 örgüt mensubunun orman yakma eylemi için İzmir, Manisa ve Bursa illerine gelerek keşif yaptıkları, orman yakma eylemini gerçekleştirdikten sonra illegal yollardan yurt dışına çıkacakları yönünde bilgiler elde edilmiştir.

Söz konusu örgüt mensupları, Manisa/Turgutlu da bulundukları tespit edilerek İzmir MİT Bölge Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl J.K.lığı ile koordineli yapılan müşterek operasyon sonucu yakalanmıştır" ifadelerine yer verilmişti. 

Kürtçü Teröristlerin Çıkardığı Yangını Söndürmeye Çalışırken 25 Yaşında Hayata Gözlerini Yuman Şahin Akdemir'in Son Görüntüleri