Kürtçüler Türk Avukat Ayşenaz Çimen'i Tehdit Etti: Çimen Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Kürtçü terör örgütü PKK'ya yönelik uyarılarda bulunan avukat Ayşenaz Çimen, Kürtçü teröristler tarafından tehdit edildi. 

Geçtiğimiz günlerde yazar Ergün Poyraz, Kuşadası'nda saldırıya uğramıştı. Saldırı öncesinde Kuşadası Belediyesi'nin bir ihalesinin PKK'lı bir isme verildiğini yazan Poyraz, saldırının da bu kişiler tarafından yapıldığını iddia etmiş, Kuşadası Belediye Başkanı da Poyraz hakkında suç duyurusu yapmıştı. 

Kuşadası Belediye Başkanı, Ergün Poyraz'dan Şikayetçi Oldu


Bu olay üzerine Süper Haber'e konuşan avukat Ayşenaz Çimen, PKK'ya destek veren grupların sahil bölgelerine yerleştiği konusunda uyarılarda bulundu. PKK terörüne yönelik uyarılardan rahatsız olan Kars Barosu, Çimen hakkında suç duyurusu yaptı.  Fakat olay burada neticelenmedi. Avukat Ayşenaz Çimen, Kürtçü teröristler tarafından tehdit ediliyor. Çimen kendisine gelen bir tehdit mesajını Twitter hesabından paylaştı. 

Söz konusu mesajlarda Kürtçü teröristin "Sen kayıt altına alındın. Seni Kürt düşmanı o...u seni. Evet mesajımı okudun. Bundan sonra arkana bakmadan yürüyemeyeceksin. PKK her yerde şu andan sonra ensendeyiz" şeklinde tehditler savurduğu görülüyor. 

Kendisine TCK'nın belli maddelerinin öğretilmesi gerektiğini söyleyen meslektaşlarına seslenen Çimen, "Bu mesaj hangi suç kapsamına giriyor?" diye sordu.

Kürtçüler Türk avukat ayşenaz çimen tehdit etti hakkında suç duyurusu kars barosu