Kurucusu 'Aileme Daha Fazla Vakit Ayıracağım' Diyen Biz10 TV Kapandı

TAKİP ET

Gerçekleştirdiği siyasi içerikli yayınlarla dikkat çekip kısa sürede yükselen medya organı Biz10 TV'nin kurucusu Adem Metan, kanalın kapandığını açıkladı.

Yeni medya organları içerisinde dikkat çeken kurumlar arasında yer alan Biz10 TV'nin kurucusu Adem Metan, kanalın yayın hayatına son verdiğini açıkladı.

Metan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ilk açıklamada "Biz10 TV güzel amaçlarla kuruldu, büyüdü. Şimdi mezun olma vakti. Biz10TV maceramız bitti. Bir kişinin bile ‘bilerek’ hüzün sebebi olduysak affola. Görüşmek üzere" ifadelerine yer verdi.

Kanalın kapatılma kararına ilişkin farklı iddialar ortaya atılınca bir açıklama daha yayımlama ihtiyacı hisseden Biz10 TV'nin kurucusu, "Biz10TV hiçbir zaman sizin yaptığınızı yapmadı. Attığınız manşet yalan. Kurulduğu günden bu yana şeffaf habercilik yaptı. Kimse telefon açmadı. Kimse kapat demedi! Aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Oğluma daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Tek sebep bu" diyerek farklı bir gerekçe aranmaması gerektiğini kaydetti.

biz10 tv adem metan yeni medya organı kanal kapatıldı şaibeli açıklama yalanlama