Kuşadası Belediye Başkanı, Ergün Poyraz'dan Şikayetçi Oldu

TAKİP ET

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ergün Poyraz'dan şikayetçi oldu.

Yazar Ergün Poyraz geçtiğimiz günlerde saldırıya uğramış, tedavisinin sürdüğü hastanede saldırıya ilişkin açıklama yapan Poyraz, "Saldırının arkasında kesinlikle Ömer Günel ve bu şirket var. Trilyonlarca yolsuzluğa İçişleri Bakanlığının müdahale etmesi gerekiyor diye düşünüyorum" demişti.

Bunun üzerine suç duyurusunda bulunan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Bugün neden adliyedeyim, Ergün Bey, dün yoğun bakımdan servise çıktığında 'Beni PKK'lılar dövdü ve Belediye Başkanı dövdürttü' dedi. Bu ciddi bir suçlama demek ki elinde bilgi ve belgeler var. Varsa iddiasını ispat etmeli, yoksa da iftiradan dolayı soruşturulmalı. Bundan dolayı bugün buraya gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi.

Saldırıya da değinen Günel, "Daha öncede ifade ettiğim gibi bizim hiçbir zaman onayladığımız tasvip etmediğimiz bir durum olamaz. Kim, hangi sebeple olursa olsun bu saldırıyı bizim hoş görmemiz tasvip etmemiz mümkün değil. Bunlar olmasın, Kuşadası huzur kenti olsun diye uğraşan insanlardan biriyim" ifadelerini kullandı. 

'Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine' Kitabını Yazan Ergün Poyraz Saldırıya Uğradı: Yoğun Bakıma Alındı

kuşadası belediye başkanı ömer günel ergün poyraz şikayetçi oldu saldırı