Küstah Turist Maske Uyarısı Yapan Polise Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de bölgede denetim yapan emniyet güçleri, bir taksiyi durdurup içindeki yolcuları maske takmaları konusunda uyarınca araçtan çıkan turist polise saldırdı. O anlar kameralara yansıdı

İstanbul Taksim’de bölgede denetim yapan emniyet güçleri, bir taksiyi durdurup içindeki yolcuları maske takmaları konusunda uyarınca araçtan çıkan turist polise saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.

Çin virüsü tedbirleri kapsamında kapsamında hafta sonları Türk vatandaşlarına sokağa çıkma yasağı uygulanırken turistlere bu şekilde bir yasak söz konusu değil.

Hafta sonu İstanbul’da polis ekipleri denetimlerini sürdürdü. Araç sürücülerinin ve yolcularının kısıtlamaya uyup uymadığını denetleyen polis, maske konusunda da uyarılarda bulundu.

Taksim'de bulunan uygulama noktasında denetimlerini sürdüren ekipler ise, bir ticari taksiyi durdurup incelemek istedi. Araçtaki bir yolcunun maske takmadığını fark eden trafik polisi, turisti maske takması konusunda uyardı. Bunun üzerine hızlı bir şekilde araçtan inen turist, polisin üzerine yürüyüp koluna vurdu. Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan polis ise uyarılarına devam ederek, turistin kendisine saldırmasını engellemeye çalıştı.

Diğer polislerin de olay yerine gelmesiyle turist gözaltına alındı. Kendisine maske takması konusunda uyarıda bulunan trafik polisine saldıran turist, ekip aracıyla polis merkezine götürüldü.

turist taksi saldırdı taksim yasak maske