Kutalmış Türkeş'ten Balgat Yönetimine Sert Sözler

TAKİP ET

Merhum lider Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş; MHP lideri Bahçeli, Yardımcısı Yalçın ve Danışmanı Çiçek'e sert sözlerle yanıt verdi.

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Başkanı Ahmet Kutalmış Türkeş'ten CHP heyetini İstanbul'daki evinde kabul eden annesi Seval Türkeş'e çirkin ithamlarla yüklenen Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'e cevap geldi.

Çözüm Süreci'nin mimarı olan Adalet ve Kalkınma Partisi'ni Cumhur İttifakı çatısı altında istikrarlı övgülerle müdafaa eden Çiçek üzerinden MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Çiçek için de ağır sözler sarf eden Türkeş'in açıklamaları şöyle:

"Yıldıray isimli şahsiyetsiz fino; TÜRKEŞ in bir ömür yanında olan eşi SEVAL TÜRKEŞ ve biz, tutukluluk yıllarında her sabah 5 te kalkıp Mamak kapılarında beklerken,sen ve anan evinizde uyuyor sen de oyuncaklarınla oynuyordun! Bilge liderin ve Semih iti de evinde yatıyordu!"

Türkeş Ailesini Sosyal Medya Üzerinden Hedef Almıştı

Geçtiğimiz günlerde Bahçeli'nin 'dava arkadaşım' dediği organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Seval Türkeş, telefonla ulaşarak desteklerini bildirmişti. Bunun üzerine CHP Genel Başkanı, aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da yer aldığı parti heyetiyle Türkeş'i evinde ziyaret etmişti.

Bahçeli'nin Basın Danışmanı Çiçek, bu ziyaretin ardından Türkeş ailesine "Seval Türkeş MHP'ye zarar vermek için herkesle yanyana geldi.Onun için doğal.Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu hem şehitle,hem teröristle olabilecek tarzda her türlü siyasi omurgasızlığı yapabilecek kişiler. Bu karede en omurgalı kişi olan Kaftancıoğlu bu eve nasıl geldi gerçekten inanılmaz" sözleriyle saldırmıştı.

 

canan kaftancıoğlu kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu seval türkeş ziyaret alaattin çakıcı chp yıldıray çiçek mhp devlet bahçeli semih iti semih yalçın balgat ahmet kutalmış türkeş başbuğ türkeş alparslan türkeş