Kutalmış Türkeş'ten Bu Fotoğrafa Sert Tepki: Nankör Mirasyediler

TAKİP ET

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya hesabında Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin fotoğrafı hakkında sert ifadeler kullandı.

Merhum lider Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi.

AKP Lideri ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün, MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Ziyarete dair görüntüler medyada geniş bir şekilde yer bulurken, Bahçeli’nin evindeki detay ise dikkatleri topladı.

Sosyal medya üzerinden Ercüment Devlet Yahnici, Bahçeli ile Erdoğan'ın görüşmesine dair fotoğraf paylaşırken "Eve ayakkabıyla girmişler" diye yazdı.

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş ise görüşmeden yansıyan karede Türkeş’in fotoğrafının yer almamasına sert tepki göstererek sosyal medya hesabından, “Türkeş’in kendi evindeki resminin nerede duracağına karışacak kadar MÛNAFIK olanlar!Türkeş’in evlatlarıyız diye yırtınanlar, hani nerede Türkeş’in resmi neden yok evinizde!? Ne biçim evlatsınız siz! Nankör mirasyediler sizi! Siz anca yediğiniz kaba eder, Türkeş’in evine söversiniz” ifadelerini kullandı.

Ercüment Devlet Yahnici Alparslan Türkeş Ahmet Kutalmış Türkeş erdoğan bahçeli devlet bahçeli ev ziyareti fotoğraf mhp akp ittifak cumhur ittifakı başbuğ