Kuveytli Turistin Yumruk Yediği Olaya İlişkin Suriyeli İşletme Müdürü Konuştu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da yaşanan ve Kuveytli turistin dayak yediği olaya ilişkin Suriyeli işletme sahibi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde iki Arabın arasındaki sözlü tartışmasına dahil olan Türk vatandaşı, Kuveytli Arap'ı tek yumrukla yere sermişti. 

Kuveytli turistin tartıştığı Suriyeli işletme sahibi açıklamalarda bulundu. 

Suriyeli işletme sahibi, Kuveytli şahsın restorana 7 kişilik ailesiyle birlikte geldiğini ve masaya başka bir işletmeden pişmiş tavuk, döner ve sandviç getirip yeniklerini belirtti.

Daha sonra uyarılan Kuveytli şahsın kendisine küfürle karşılık verdiğini söyleyen Suriyeli işletme sahibi, şahsın hesabını da ödemeyerek etraftaki diğer müşterilere de hakaret etmeye başladığını ifade etti. 

Kuveytli Turistin Yumruk Yediği Olaya İlişkin Suriyeli İşletme Müdürü Konuştu

Olayın devamında, para ödemeden mekandan dışarı çıkan Kuveytli turist daha sonra "polis" diye bağırarak bölgede bulunan polislerin yanına koşuyor. Polis memurun elini sıkmaya çalışması fakat memurun sesli olarak selam vermesinin ardından bu sefer de Türk polisine hakaretler yağdırmaya başlıyor. 

Olaya şahit olan Türk vatandaşlarının polise mukavemet gösteren Kuveytli turistin ağzını kapatarak susması yönünde uyarıyor. Ardından tüm uyarıları göz ardı ederek Türk polisine ve etraftaki vatandaşlara hakaret eden Kuveytli turist yediği yumrukla birlikte yere serildi. 

Çöl Bedevisi Kuveytli Yazar Yüce Atatürk'ü Hedef Aldı

Suriyeli işletme sahibi son olarak Arap turistlere verilen tavizler sonucunda bunun yaşandığını ve kendilerini ülkenin adeta sahipleri gibi hissettiklerini belirtti.

kuveytli turist suriyeli işletme sahibi yumruk trabzon