Lavanta Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Lavanta sabunu hoş kokulu lavanta bitkisinden üretilmiştir. Herkesin sevdiği tatlı, çiçeksi kokuya sahip olan lavanta sabunu saç ve cilt üzerindeki tedavi edici, onarıcı,  iyileştirici etkileriyle günümüzde oldukça tercih edilir.

Lavanta sabunu hoş kokulu lavanta bitkisinden üretilmiştir. Herkesin sevdiği tatlı, çiçeksi kokuya sahip olan lavanta sabunu saç ve cilt üzerindeki tedavi edici, onarıcı,  iyileştirici etkileriyle günümüzde oldukça tercih edilir.

Lavanta Sabununun Faydaları Nelerdir?

Lavanta sabununun faydaları ürünün cilt kusurlarını önleyen saç ve vücut hücrelerini yenileyerek derinlemesine besleyen özellikleri ile dikkat çeker. Daha canlı, dinamik, estetik ve bakımlı görünmenizi sağlayan lavanta sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Cilt yüzeyinde oluşan cilt lekesi, akne ve sivilce problemlerini kısa sürede ortadan kaldırır.

Cildi neme doyurarak cilt kuruluğunu giderir.

Saçları kökten uca besler. Saçların kısa sürede daha gür, ipeksi, yumuşak ve doğal şekilde uzamasını sağlar.

Kepek, saç dökülmesi, kabuklanma,  saç yıpranma problemlerini kısa sürede rahatlıkla ortadan kaldırır.

Saçı yağdan arındıran özel bakım sabunu saç köklerine kadar nüfuz ederek saçı parazitlerden arındırır.

Lavanta Sabunu Ne İşe Yarar?

Lavanta sabununu kullananlar saç, cilt sağlığı üzerindeki yüksek bakım ve iyileştirici etkisini uygulama sonrasında gözle görülür derecede fark eder. Dermatologların önerdiği, faydaları saymakla bitmeyen lavanta sabunu en çok cilt sağlığı üzerinde etkilidir. Özellikle kış aylarında cilt kuruluğu sorunu olan kişilerin cildini yumuşatarak cilt derisinin nefes almasını sağlar. İltihabı önleyerek cildi mikroorganizmalardan korur ve arındırır. Cildinize daha parlak, bakımlı, ışıltılı görünüm kazandıran lavanta sabunu renk eşitsizliklerini giderir.

Lavanta Sabunu Nasıl Kullanılır?

Lavanta sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Uygulayacağınız cilt yüzeyini su ile iyice köpürterek en az 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile temizlemeniz tavsiye edilir. Kırışıklıklara iyi geldiği görülen lavanta sabunu yüzdeki yaşlılık,  kırışıklık belirtilerini ortadan kaldırır. Saçların daha gür, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Kepek sorunlarına etkin çözüm sunan özel bakım sabunu saçlardaki kırılma ve kopma problemlerini önler. Düzenli kullanımı sonrasında saç diplerine kadar nüfus ettiği için tüm böcek, bit gibi oluşumu kısa sürede giderir.

Lavanta Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Lavanta sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Cildin daha nemli, estetik, hoş ve sağlıklı görünmesini sağlayan lavanta sabunu saçların oldukça dolgun, bakımlı ve yumuşak görünmesini sağlar. Saç yağlanma problemlerini önleyerek saçın sertleşmesini engeller. Cildi fazla yağdan arındıran, renk tonu eşitsizliklerini gideren lavanta sabunu içeriğindeki yararlı, zengin vitamin ve mineral bileşeni sayesinde cildinizi derinlemesine besleyerek güçlendirir. Doğal yağ dengesini sağlayan cilt yağlanmalarının önüne geçen lavanta sabunu antiaging özelliği ile yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırır. Gençleştirici, mucizevi bakım etkisini gözle görülür derecede fark edeceğiniz özel sabun ince çizgi, kırışıklık belirtilerini ortadan kaldırır. Saça doğal canlılık kazandırarak ışıltılı, pamuksu, canlı, estetik bir görünüm kazandırır. Cildiniz alerjik reaksiyonlara karşı duyarlı, aşırı kuru yapıda ise günde bir kez kullanmanız idealdir. Fresh, hoş kokusu keyifli kullanım deneyimi yaşatır.

Lavanta Sabununun Zararları Nelerdir?

Lavanta sabununun zararları cildiniz üzerindeki yüksek yumuşatıcı, estetik, bakım etkisi sunan faydalı, tedavi edici, iyileştirici özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmanıza olanak sağlayan lavanta sabunu oldukça ferahlatıcı, rahatlatıcı bir koku içeriğine sahiptir. Lavanta çiçeği yağı ve tohumları kullanılarak işçilikli, profesyonel üretim safhalarından geçilerek hizmetinize sunulur. Antiseptik özelliği ile dikkat çeken lavanta sabunu çoğu bakım ürünlerinde ilk sıralarda tercih edilir. Temizleme aşamasında cilde özenli masaj yaparak ciltteki etkisini arttırabilir; düzenli kullanım sonrasında cilt üzerinde görülen yukarıda belirtilen pek çok iyileştirici, onarıcı, tedavi edici, sağlıklı, yüksek bakım etkisini gözle görülür derecede fark edebilirsiniz.

Lavanta Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Lavanta sabununun satış fiyatı 14 TL ile 150 TL arasındadır. Fresh kokusu, natürel yapısı ve birbirinden zengin tedavi edici estetik bakım etkisiyle dikkat çeken lavanta sabunu özellikle kozmetik alanında yoğun şekilde tercih edilmektedir. Ürünün fiyatı, içeriğinde kullanılan diğer bitki özü çeşitliliğine, marka kalitesine, tekli çoklu ambalaj miktarına göre değişir.