LGBT'yi Terör Örgütü Sanıyorlar

TAKİP ET

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, LGBT'nin terör örgütü olduğunu yazdı.

Boğaziçi Protestolarında sık sık gündeme gelen LGBT üyeleri hakkında yapılan geri kafalı görüşlere bir yenisi daha eklendi. 

Yandaş gazeteci İsmail Kılıçarslan, Erdoğan ve Soylu'nun açıklamaları sonrası konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. Yazısında, "Eşcinsellik meselesi ile LGBT meselesi arasında devasa farklar vardır. LGBT, ciddi ciddi güvenlik sorunu haline gelen bir terör örgütlenmesine dönüşüyor. Eşcinsellik ise neredeyse insanlıkla yaşıt ve biz Müslümanlar için 'sapkınlık, hastalık, günah' kabul edilen bir kavram. Bu ikisini tefrik etmeden konuşamayız bu meseleyi" cümlelerine yer verdi. 

Daha önce ''Doğrudan insan fıtratını hedef alan; kadının kadın, erkeğin de erkek olduğu bir dünyayı reddedip cinsiyetsizliği savunan; bir ucu pedofili denilen sapkınlıkta iken diğer ucu küçücük çocukların cinsel oryantasyonlarını saptırmaya çabalayan rezil, aşağılık, leş bir piyasa LGBT piyasası. Umarım o pislikler T.C hukukuna göre alabilecekleri en yüksek cezayı alırlar.” sözleriyle nefretini dile getiren Kılıçarslan, LGBT üyelerinin katledilmesi gerektiğini de söylemişti. 

boğaziçi LGBT terör eşcinsel ismail kılıçarslan