Libya Başkonsolosunun Evi Soyuldu

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'deki lüks bir siteye giren 3 kişi aralarında Libya başkonsolosunun evinin de bulunduğu iki daireyi soydu. . Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şüpheliler polis tarafından yakalandı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan güvenlikli, lük s bir sitede meydana gelen olayda yanlarındaki 4-5 yaşlarında bir çocukla şüphe çekmeden içeri giren hırsızlar iki evi soydu. Soyulan evlerden birinin Libya başkonsolosunun evi olduğu öğrenildi.

 Polisin başlattığı soruşturmada hırsızların güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Yapılan inceleme sonucu Libya başkonsolosunun oturduğu daireden 500 bin lira diğer daireden ise yaklaşık 300 bin lira değerinde altın ve ziynet eşyasının çalındığı tespit edildi.


Maltepe'de Bulundular


Polis güvenlik kamera görüntülerinden kimliklerini tespit ettiği şüphelilerin izini Maltepe'de buldu. Bir eve yapılan baskında Ebru U., Ayşe Ç. ile Mine Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldığı evde yapılan aramada bir miktar altın ziynet eşyası ele geçirildi.


Suç Makineleri


Polis tarafından sorgulanan şüphelilerden Ebru U.'nun daha önceden 44 kez, Ayşe Ç.'nin ise 17 kez hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındıkları tespit edildi. 3 şüpheli çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

libya başkonsolosu soygun sarıyer istanbul