Limon Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Limon sabunu ciltte oluşan sivilce, akne oluşumlarını gideren doğal, özel bakım ürünüdür.

Limon sabunu ciltte oluşan sivilce, akne oluşumlarını gideren doğal, özel bakım ürünüdür. İçeriğindeki C vitamini ve antiseptik özelliği cilt problemlerini gidererek vücuttaki kesik, yaralanma ve kaşıntıyı kısa sürede ortadan kaldırır. İçeriğindeki asitli yapı aşırı yağ ile tıkanan gözenekleri temizler. Cildin havalanmasını sağlayarak cilt hücrelerini yeniler. 

Limon Sabununun Faydaları Nelerdir?

Limon sabununun faydaları ürünün anti bakteriyel, C vitamin deposu bileşenleri sayesinde oldukça fazladır. Cildinizi derinlemesine temizleyerek güçlendiren limon sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Asit ve mineral bakımından zengin olup cildi ölü hücrelerden arındırır. Bu sayede cildiniz daha canlı, bakımlı, ışıltılı ve sağlıklı görünür. 

Cildinizi besleyerek canlandıran özel bakım sabunu cilt kusurları ile etkin şekilde savaşır. 

Cildi beyazlatıcı etkiye sahip olup koltuk altı, genital bölge, diz alanlarında görülen kararma problemlerini ortadan kaldırır.   

Limon Sabunu Ne İşe Yarar?

Limon sabununu kullananlar ürünün antibakteriyel, antiseptik özelliği sayesinde cildin kısa sürede daha temiz, bakımlı, yumuşak ve ışıltılı görünüme kavuştuğunu fark eder. Ciltteki mikropları uzaklaştıran, cilt hücrelerini yenileyerek cildi derinlemesine besleyen limon sabunu sivilce, siyah nokta, yara, akne, mantar, sedef hastalığı, yara gibi pek çok cilt problemini önler. Cildi derinlemesine temizleyen, günümüzün popüler şekilde tercih edilen limon sabunu güneşin zararlı etkilerinden de korunmanıza yardım eder.

Limon Sabunu Nasıl Kullanılır?

Limon sabununun kullanımı ürünün su ile iyice köpürtülerek 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile yıkanması ile gerçekleşir. Doğal, fresh yapı özellikleri ile dikkat çeken limon sabunu kuru ciltler için ideal olup cildi nemlendirerek pamuksu, estetik, parlak ve bakımlı görünmesini sağlar. Kuru ciltler yeterli nem almazsa zamanla egzama, sedef gibi hastalıklarla mücadele edilebilir.

Limon Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Limon sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Cildin ideal yağ dengesini koruyan limon sabunu aşırı yağ ve parlak görüntüyü ortadan kaldırır. Alerji ve egzamaya bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntı sorunlarını gidererek cilde ferahlık sağlar. Saçtaki en büyük problemlerin başında gelen kepek oluşumunu gideren limon sabunu yukarıda belirtilen pek çok saç ve cilt sağlığı üzerindeki olumlu tedavi edici, onarıcı özellikleri ile vücut, cilt sağlığı bütünlüğünüzü korur. Doğru, hassas, düzenli kullanımı sonrasında daha sağlıklı, bakımlı, estetik ve yumuşak bir cilt yapısına sahip olursunuz.

Limon Sabununun Zararları Nelerdir?

Limon sabununun zararları sadece vücut üzerindeki yüksek tedavi edici, iyileştirici, estetik bakım etkisi sayesinde genellikle yoktur. Cildin pH dengesinin korunmasına yardım eden limon sabunu yukarıda belirtilen doğru, özenli uygulama sonrasında cildi ölü hücrelerden arındırarak cilt kırışıklığı, yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Sağlıklı, yumuşak, dengeli, dolgun ve ışıltılı bir cilt yapısına kavuşmanıza yardım eder. Limon sabunu, saç derisi gözeneklerini açarak saç tellerinin nefes almasını sağlar. Saçların nem dengesini koruyan özel bakım sabunu saç, cilt sağlığı üzerinde oldukça etkilidir. Mineral, vitamin, doğal yağ, asitten oluşan zengin bileşenleri sayesinde saçınızı kökten uca besler. Sağlıklı, ipeksi, dolgun ve bakımlı görünmenize yardım eder. Saçların sağlıklı uzamasını sağlayan limon sabunu saç tellerini güçlendirerek dolgunluk kazandırır. Saç kırıklarını onarır ve kalınlaşmasını sağlar. Saça düzenli şekilde uyguladığınız takdirde saç kırığı, saç dökülmesi kabuklanma problemlerini ortadan kaldırır. Düzenli, hassas masaj, uygulama sonrasında daha canlı, sağlıklı, yumuşak ve bakımlı saçlara sahip olursunuz.

Limon Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Limon sabununun satış fiyatı 20TL ile 146TL arasındadır. Saç ve cilt sağlığınız için özel olarak geliştirilen çeşitli sağlık ve güvenlik testlerinden geçirilen limon sabununun satış fiyatı ürünün marka kalitesine, tekli çoklu paket içeriğine, bileşiminde kullanılan diğer bitki ve zeytinyağı özlerine göre değişir. İşçilikli, profesyonel üretim safhalarından geçirilen özel bakım sabunu günümüz kozmetik dünyasında yoğun şekilde ilgi görmektedir.  El, yüz temizliği başta olmak üzere vücut temizliği için de ideal olan bütçenize uygun olarak satın alabileceğiniz limon sabunu, sabah, akşam olmak üzere iki defa kullanılmalıdır. Asidik yapısı hassas cilt yapısına sahip olan kişiler için uygun olup herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaştığınız an kullanımını durdurarak uzman bir hekime başvurmalısınız. Hamile ve emziren kişiler de ürünü muhakkak doktor tavsiyesi ile kullanmalıdır.


 

limon sabunu limon sabun limon sabunu nasıl kullanılır limon sabununun fiyatı