Lionel Messi Barcelona'da Kalıyor!

TAKİP ET

Takımdan ayrılmak istediğini duyurduktan sonra dünya basınını sallayan Arjantinli yıldız, yönetimle anlaşamadı ve takımda kalacağını duyurdu.

Son yıllarda Barcelona astronomik rakamlar harcayarak yaptığı transferlerin başarısız olmasıyla hayli güç kaybetti. Mutsuz olduğu bilinen Arjantinli yıldız Lionel Messi Barcelona'dan umudunu keserek kariyerinin sonbaharına farklı bir takımda girmek istediğini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. 

Ancak Barcelona yönetiminin Messi'yi bırakmaya yanaşmamasından dolayı yıldız oyuncu takımda kalacağını duyursa da yönetim hakkında sert ifadeler kullandı.

Messi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Yönetime ve özellikle de başkana sadece son dönemde değil, tüm sene boyunca ayrılmak istediğimi söyledim. Artık zamanımın geldiğini ve kulübün yeni futbolculara ve genç futbolculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Her zaman kalmak ve buradaki efsane olma durumumu daha da uzatmak istedim. Bunun için bize kupalar kazandıracak yeni projelere ihtiyaç vardı ancak, o yeni projeler hiçbir zaman olmadı. Yönetim oyun oynadı. Hokkabazlık yaptılar. Ben her zaman ailemin ve kulübün iyiliğini düşündüm. Bartemeu bana tüm sezon boyunca sezon sonu kararın bana ait olduğunu ve ayrılma ya da kalmaya benim karar verebileceğimi söyledi ancak sözünü tutmadı. Ne kadar ayrılmak istersem isteyeyim davranışlarım değişmeyecek. Kaybetmeyi sevmem. Kazanmak için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim"

Bu açıklamalardan sonra yıldız oyunucun gelecek sene biten kontratını yenilemeyeceği ve Barcelona'nın bonservis geliri olmadan Messi'yi kaybedeceği bekleniyor. 

messi lionel messi barcelona