Lisede Mesai Saatinde Uyuyan Müdürün Fotoğrafını Çekenler Hakkında Soruşturma

TAKİP ET

Mesai saatinde mescitte uyuyan müdürü fotoğraflayanlar hakkında soruşturma açıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Metin Çiviler Anadolu Lisesi'nin Müdürü Ramazan Erdoğdu, mesai saatleri sırasında okulda bulunan mescitte uyurken görüntülendi.

Müdür Erdoğdu'nun fotoğrafının paylaşılması üzerine Erdoğdu, veliler ve öğretmenlerin tepkisini çekti. Olayın ardından fotoğrafı çekenler hakkında soruşturma açıldı.

Daha önce de Erdoğdu'nun okuldaki mescidin tabelasını kaldırarak burayı din dersleri için "zümre odası"na dönüştürdüğü öğrenildi.

"Basına yansıyan haberlerden gördüğümüz kadarı ile okul müdürü mesai saatleri içinde görevini yapmamaktadır" diyen Eğitim Sen Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Sönmez, "Liyakat konusunda yetersiz olduğu her geçen gün daha da belirginleşen okul müdürü görevden alınması gerekirken sorunu tespit edenlere soruşturma açılması anlaşılır bir durum değildir. Burada büyük sıkıntı olduğu açıktır. Eğitim-öğretimin sağlıklı yürütülmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Antalya Valiliği’ni göreve davet ediyoruz" ifadelerini kulllandı.

lise antalya kepez metin çiviler anadolu lisesi ramazan erdoğdu mesai saatinde uyuyan müdürün fotoğrafını çekenler hakkında soruşturma