Londra'da 'Çevreci Olmayan' Arabaları Tespit Etmek İçin Konulan Kameralar Halk Tarafından Sökülüyor

TAKİP ET

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, belirli çevre standartlarını karşılamayan araçların sürücülerinin 29 Ağustos'tan itibaren günlük 12.50 sterlin ödeyeceğini açıklamıştı. Araçları tespit etmek için Londra'ya konulan kameralar ise 'Blade Runners' isimli bir grup tarafından sökülmeye başlandı.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, daha önce yaptığı açıklamasında, belirli çevre standartlarını sağlayamayan, Londra'nın emisyon standartlarına uymayan araçların sahiplerinin 29 Ağustos'tan itibaren her gün için 12.50 sterlin ödeyeceğini açıklamıştı.

Bu açıklama ile birlikte Londra'da sokaklara Ultra Düşük Emisyon Bölgesi (ULEZ) kameraları yetleştirildi. Yerleştirilen bu kameralar ise 'Blade Runners' isimli, kimliği gizli olan bir grup tarafından sökülmeye başlandı. 

MailOnline'a konuşan bir Blade Runners üyesi ise sökülen kameralara ilişkin olarak 'Ne olursa olsun her birini alaşağı edeceğiz'  ifadelerini kullandı.

Kimliğinin gizli kalması için kar maskesi takarak konuşan bir grup üyesi, sadece kendisinin 34 ULEZ kamerasını imha ettiğini açıklarken grubun yüzlercesini imha ettiğini açıkladı.

londra çevrecilik kamera emisyon