Londra Metrosunda Yolculara "Özgür, Özgür Filistin" Sloganı Attıran Makinist Görevden Uzaklaştırıldı

TAKİP ET

Londra metrosunda yolculara "Özgür, Özgür Filistin" (free, free Palestine) sloganı attıran makinist görevden uzaklaştırıldı.

Londra metrosunda yolculara "özgür, özgür Filistin" (free, free Palestine) sloganı attıran makinist görevden uzaklaştırıldı.

Londra'da ulaştırmadan sorumlu yerel yönetim "Transport for London" yaptığı açıklamada "Politikalarımız doğrultusunda olayı tam olarak araştırmaya devam ederken, sürücünün kimliği belirlendi ve görevden uzaklaştırıldı." dedi

Londra metrosundaki bir makinist Filistin yanlısı bir protesto sırasında trenin hoparlör sistemi üzerinden yolculara "özgür, özgür Filistin" sloganı attırmıştı.

Bir gazeteci tarafından paylaşılan videoda makinistin "özgür, özgür" sloganını başlattığı ve yolcuların da buna "Filistin" sloganıyla karşılık verdiği duyuluyor.

Transport for London'ın baş işletme sorumlusu Glynn Barton, "Bir metro sürücüsünün anons sistemini kötüye kullandığı ve Central Line treninde slogan attırdığını gösteren görüntüleri acilen ve kapsamlı bir şekilde araştırıyoruz." dedi. 

Barton "Politikalarımız ve prosedürlerimiz doğrultusunda olayı tam olarak araştırmaya devam ederken, sürücünün kimliği tespit edildi ve görevden uzaklaştırıldı." diye ekledi.

 

londra metrosu filistin londra metrosu free free palestine özgür filistin özgür filistin sloganı