LotR'dan İlk Trailer Geldi: 'Ama Bu Nedir?' 

TAKİP ET

Yayın haklarını satın alan Amazon'un çektiği Yüzüklerin Efendisi dizisinden ilk trailer geldi. 

Amazon'un 1 milyar dolar yatırım yaptığı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk trailer'ı yayımlandı. 



Daha önce yalnızca dizinin adının açıklandığı bir teaser ve tartışma yaratan set görüntüleri paylaşılan dizinin trailer'ına ilişkin yorum yapan Orta Dünya ve Konsol Üssü YouTube kanallarının kurucusu Murat Sönmez (Ejderha) "Ama bu nedir?" yorumunu yaptı. 

"Üzdü"

Orta Dünya hayranlarının çok uzun zamandır beklediği dizinin ilk fragmanını değerlendiren Murat Sönmez "ÜZDÜ" başlıklı videosunda, trailer'ı çok çocuksu bulduğunu ve müziği beğenmediğini söyledi. 

"Müzik bir türlü seni alıp kavrayıp yukarılara çıkarmıyor" diyen Sönmez, "Ne hissettim biliyor musunuz? 'Hadi gelin bakalım çocuklar! Size harika bir hikâye anlatacağım! Orta Dünya diye masalsı bir evrende geçen bir hikâye bu, içinde Elfler, Cücelerin olduğu müthiş bir dünya...' Anlatabiliyor muyum? Trailer'da ben bunu hissettim. Bu ne ya? Bir gerilim olur. Sonuçta anlattığın hikâye masal değil. Evet fantastik bir dünyada geçiyor ama karanlık bir öykü anlatıyorsun. İnsanlar birbirlerini öldürüyorlar. Bir tane tiran var ortada, herkesi hükmü altına almaya çalışan bir varlık var, ona direnen, ölen halklar var" ifadelerini kullandı.



Kısa bir süre önce de dizinin setinden fotoğraflar paylaşılmış ve J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya evrenine sadık kalınmayarak uydurulan zenci Elf ile zenci Cüce gibi karakterler tepkilere neden olmuştu. 

LotR Setinden İlk Fotoğraflar Geldi: Zenci Elf ve Zenci Cüce

lotr yüzüklerin efendisi lord of the rings rings of power güç yüzükleri trailer murat sönmez amazon üzdü ama bu nedir