Lüks Malikaneyi Test Edecek Kişi Aranıyor

TAKİP ET

My Home Move Conveyancing şirketi, 3 milyon sterlin değerindeki lüks bir kır evinde kalmak için 'konak testçisi' aramaya başladı.

My Home Move Conveyancing şirketi, Birleşik Krallık'taki Somerset bölgesinde yer alan Manor Holcombe isimli malikanede yapılan çevrimiçi taşıma hizmetlerini test etmesi için bir 'konak testçisi' arandığını duyurdu. 

Şirket, 3 milyon sterlin (yaklaşık 34,5 milyon TL) değerinde George dönemi mimari stildeki malikanede üç gün iki gece kalacak kişiye 500 sterlin (yaklaşık 6 bin TL) ödeneceğini belirtti. 

Sekiz yatak odası, özel ısıtmalı açık havuz, jakuzi, ağaç ev, oyun alanı, spor salonu ve oyun odası bulunan malikaneyi test edecek kişinin 'detaylara önem veren, lüks arayan bir ev avcısı' olması, malikaneye ve firmanın çevrimiçi hizmetlerine dair deneyimlerini My Home Move Conveyancing'e geri bildirmesi gerektiği belirtilerek iş ilanında, "Eğer her zaman kendi kapalı yüzme havuzunuzda dinlenmeyi hayal ettiyseniz, özel bir oyun odasında bilardo pratiği yapmayı veya gezintiye çıkmak için devasa bir özel bahçeniz olmasını dilediyseniz, o zaman sizden haber almak istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

21-23 Eylül tarihleri arasında teste katılabilecek kişiler 13 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'ye kadar başvuru yapabilecek.

Manor Holcombe malikane test edecek ilanı my home conveyancing