Lütfü Savaş Hakkında Şok İddialar: Gökhan Zan'ın Arazisine Çöktü, WhatsApp Gruplarında Trollere Paylaşım Yaptırdı

TAKİP ET

Aslıhan Gençay, Lütfü Savaş'ın Gökhan Zan'ın arazisine çöktüğünü söyledi.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. 

Gazeteci Aslıhan Gençay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Lütfü Savaş'ın; Gökhan Zan'ın arazisine çöktüğünü söyledi. Zan'ın arazisini Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne kiralattığını iddia eden şahıs, Savaş'ın 1000 liralık kirayı da ödemediğini dile getirdi. 

Bütün iddialarının kanıtlarına sahip olduğunu söyleyen Aslıhan Gençay, Gökhan Zan'ın eşinin tatilde çekilmiş bikinili fotoğraflarının da WhatsApp gruplarında paylaşıldığını söyledi. 

Gençay şu ifadeleri kullandı:  

"Sen, Aydın Toksöz'le birlikte Gökhan Zan'ın 50 dönümlük arazisine çöküp, Zan'ın haberi olmadan aylık 1000 TL'ye HBB'ye kiralatmadın mı? Bu komik kirayı bile ödemediniz, yalan mı?

Sana defalarca mağduriyetini anlatmasına rağmen rantçılık yapmadınız mı? Aydın Toksöz'le birlikte Gökhan Zan'ı dolandırmadınız mı?

HBB whatsapp grubunda bankamatik kapıkullarınab Gökhan Zan'a yönelik iğrenç paylaşımlar yaptırmıyor musun? (Ekran görüntüleri bende var)

Senin Gökhan Zan'la aranda bir "kırgınlık" olamaz çünkü sen onu dolandıran adamsın. Anca suçlu-mağdur ilişkiniz olabilir.

Gökhan Zan'dan korktuğun için Mayıs 2023 seçimlerinde ilk sıraya konmasını engellemek amacıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayıp "ya o ya ben" dedin mi, demedin mi?

Bu çirkin dayatmanı Meral Akşener de biliyor mu, bilmiyor mu?

YALANLARINA son ver. Gökhan Zan hakkında da konuşma Bu arada hatırlatma: Başkan olamayacaksın ve yargılanacaksın. Benden duymuş ol.

Arkadaşlar hepsi GERÇEK. Gökhan Zan, terbiyesi ve edebinden, en çok da kendi sorunlarını öne çıkartmamak için susuyor, Sadece Hatay halkının haklarını savunuyor.  Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu  da bu GERÇEKLERİ biliyor. Kesin bilgi. Net

Lütfü Savaş nasıl geçen sene Gökhan Zan'ın vekil olmasını engellediyse şimdi de ondan çok korkuyor ve sanki Volkan Demirel'le aralarında sorun varmış gibi yansıtıyor. Oysa Zan ve Demirel'in arasında HİÇBİR sorun yok. Hatay'daki sorun Lütfü Savaş takımının suçları ve YALANLARI.

Arkadaşlar bu Lütfü Savaş, Gökhan Zan'ın pırıl pırıl eşinin tatilde çekilmiş mayolu fotoğraflarını, HBB whatsapp grubunda paylaştıracak, tertemiz, dürüst ve onurlu Gökhan Zan'a aşağılık ifadeler kullandıracak kadar ondan korkuyor ve terbiyesiz. Kesin ve gerçek bilgidir. 

Tekrarlıyorum: *Gökhan Zan susuyorsa Hatay halkını kendi mağduriyetinden daha fazla ÖNEMSEDİĞİ içindir. Kendisine yapılanları Hatay halkının acılarının önüne çıkarmamak içindir. Keşke herkeste bu TERBİYE, ONUR EDEP, HALK SEVGİSİ olsa!

Sen Gökhan Zan'ı dolandır, malına parasına çök, o edebinden sussun, geçen sene vekil olmasını engelle, *Eşinin fotoğraflarını hbb whatsapp gruplarında paylaştır, sonra sen çalıp çırparken Hatay için canını dişine takan, mağduriyetini asla gündem yapmayan Zan'a provokatör de!

Yatacak yerin yok Lütfüüü yatacak yerin yokkk. Sen başkan olamayacaksın, sanık olacaksın lütfüüü!"

lütfü savaş hatay gökhan zan hatay büyükşehir belediyesi