Lütfü Savaş, İhaleleri Medyum Olan Kardeşine Danışarak Yapıyor İddiası

TAKİP ET

Lütfü Savaş'ın, belediyede yapılan her ihaleden önce medyum olan kardeşi Mehmet Emin Savaş'a fal açtırdığı öne sürüldü.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın, başta ihaleler olmak üzere belediye işlerindeki neredeyse her konu için medyum olan kardeşi Mehmet Emin Savaş'a fal açtırdığı öne sürüldü.

'Her Kararınıza Fal Açtırıyormuşsunuz'

Gazeteci Bahar Feyzan, sosyal medya hesabından Lütfü Savaş'ın kendisine yönelik yapılan protestolara ilişkin yaptığı konuşmayı alıntılayarak Savaş'ın her kararından önce medyum kardeşine danıştığını öne sürdü.

Feyzan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Lütfü bey bu açıklamalarınızı da acaba Medyum olan erkek kardeşinize danışarak mı yaptınız yine? Her kararınıza fal açtırıyormuşsunuz. Hataylılar bunu da biliyor… Anlaşılan bir depremi görememiş kardeşiniz! Bir de sizin mali işleri….''

 

 

'Kendi Büyük Cinlerini Küçük Cinlerin Üzerine Göndererek İhalelerde Yön Gösteriyor' 

Gazeteci Aslıhan Gençay, P24'te yazdığı yazısında Lütfü Savaş'ın kardeşi medyum Mehmet Emin Savaş'ın, belediyedeki ihalalere fal açarak müdahil olduğunu yazmıştı. 

Gençay'ın, medyum kardeş Mehmet Emin Savaş ile ilgili yazısında kullandığı ifadeler ise şu şekilde:

''Tanınmış bir medyum olan ağabeyi Mehmet Emin Savaş ise sürekli belediyenin dairelerine girip çıkıyor. Tanık anlatımlarına göre; HBB ihalelerinden önce Medyum Memiş’e, pardon Mehmet Emin Bey’e danışmak şart. Zira Medyum Bey “yedi kat ötede cinlerle çarpışıyor ve kendi büyük cinlerini küçük cinlerin üzerine göndererek ihalelerde yön gösteriyor.” Çalışanlar ve inşaat mühendisleri onun dediklerini yapmak zorundalar.''

Lütfü Savaş Medyum Mehmet Emin Savaş Hatay hatay büyükşehir belediyesi CHP